Sista semester veckan går så fort

2008-08-19 @ 08:50:15
 Den sista semester veckan gick så fort och dåligt väder hade vi också så det blev inget som vi hade tänkt oss från början, men man får leva med dom fina minnena från Västkusten och vår Kräftskiva!!!

Först på Tisdagen började Matildas ridskola igen, så nu vet man var man har och göra på Tisdagskvällarna- köra Matilda till ridskolan.
   
Pappa Tomas följde också med och tittade på ridningen eftersom han var ledig, sedan blir det svårare eftersom ridningen börjar 18.00 och om hästen inte är redan på ridningen så får eleven rykta, sadla och tränsa hästen själv vilket tar tid och ridningen börjar ju 18 och då skall dom vara utanför ridhuset, så man bör börja med sin häst en halvtimme innan om den inte rids på redan lektionen innan.
Tyvärr så fanns det ingen sitt plats som läktare runt i ridhuset så vi fick sitta utanför eller stå i manegen, vi valde utanför denna gång.

Till lördagen blev det Kräftskiva med Cecilia, Micke och Saga- alltså hela vår familj. Vi hade mycket trevligt med mat och dryck på lördagen och vi umgicks även på söndagen till mitt på dagen. Regnet strilade så fint ute!!! Typiskt!!!

Tomas och jag gick bakom vårat hus ut i skogen och som alltid när vi går där glömmer jag vår kamera!!! Då vill jag ju gärna ha med mig bilder från skogspromendaden, men glömmer alltid.
Så när vi gick i skogen och hundarna rusade fram mellan stock och sten så gick vi i regnet och så plötsligt hittar vi även om vi inte letat.............
Dom vackra gula fina och så väldigt goda!!!!

 Så nu är Kantarellsäsongen här!!!!
Dags att gå ut i skogen för att verkligen titta efter Kantareller!
 Så en -Trevlig Kräftskiva och Goda Kantareller, vilken avslutning på vår semester även om vi hade önskat bättre väder med lite mer sol, men den kommer väl nu när man skall jobba och barnen går i skolan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0