Greta och Lucy rapporter

2008-12-15 @ 09:10:34
Vill bara berätta hur det går för damerna Greta och Lucy *ler*

Har fått rapportera under helgen och allt går väldigt bra med dom båda.

Lucy som är i löpet, får gå med matte på egna promenader och husse i huset går med hanen på annat håll så dom inte skall gå och stressa varandra när dom går på sina promenader. Dessutom så går det alldeles förträffligt, för hanen tar det lugnt och lägger inte ner någon energi ännu på Lucy. Eftersom dom nya ägarna är hemma hela tiden så har man koll hela tiden på hundarna och skulle det vara något tillfälle då man inte har koll, ja då tar säkerhetsåtgärderna in. Allt för att vara på den säkra sidan.

Lucy sover lugnt och gillar livet på landet. Hon har tränats för att kunna vara själv och hon har gnällt till endast en gång. Lucy får dagliga långa promenader med sin matte. Hon har fått en alldeles egen matte att få rå om, vilket Lucy älskar.
Så nu är Lucy harmonisk, lugn och bara njuter av tillvaron *ler*

Greta som har mera fart i kroppen, har redan talat om där hemma för stackars den äldre hanen vad skåpet skall stå, genom att ge honom den där blicken som tikarna kan ge till hanarna.
Hanen fattade på en gång även om han är gammal, men han har levt ihop med en annan tik tidigare.
Husse i huset har redan tränat och gått i skogen för att kolla av hur det går med markarbete och näsarbete för henne- Greta alltså.
Prognoserna ser bra ut för att Greta skall komma igång snart med jakten och snart kanske det blir skjutet något djur för henne.
Dom berättar att hon är lydig  genom att lyssna på vad matte och husse säger
och gör som dom säger också *ler* 
Greta  har redan sagt till grannens hund som springer på deras tomt. Grannens hund har inte haft den respekten för den äldre hanen eftersom han är så snäll. Men nu blir det andra bullar tror jag *ler*

Greta är en väldigt snäll hund och väldigt signal säker hund, så att andra hundar fattar vad hon menar. Greta säger bestämt ifrån om hon inte vill, men skulle aldrig komma på tanken att bita någon, bara säga  till, vilket hundarna fattar.

Så summa sumarum så trivs Greta och Lucy i sina nya hem och dess ägare stormtrivs med dom *ler*
Det är underbart!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0