Världsutställningen dag

2008-07-09 @ 19:45:44
Söndags morgon blev lika tidig som dagen innan, alltså 4 upp och sedan åka för att hämta Jo på hotellet 4.45 för att sedan sitta och häcka i en kö vid Älvsjö mässan.
Att stå i en kö för att komma in, var overkligt för dom Engelska Damerna, så gjorde man tydligen inte i England.
Dom var fövånad hur vi gjorde att stå i kö*ler*
 Kan tala om att kön blev fort väldigt lång och det var tydligen lång kö för intag av hundar även på andra sidan också*ler*

Vi hade väldigt trivsamt där inne på utställningen även om det var surrigt, men vi träffade många människor att prata med!
Superroligt tycker jag!

Arne fick även denna dagen Excellent, men blev inte placerad, men vad gjorde det när man har så roligt och träffa nya människor också.
 
 Dessa bilder har Kitty. Gustafsson tagit och jag tackar så mycket för alla bilderna som avspeglar Arne så väl. Han är en pajas som pratar gärna och ofta, kan konsten att koppla av som synes och rör sig väldigt bra även om för dagen så hade han ledsnat*ler*

När dagen tagit slut så var vi ganska trötta allihopa och styrde bilen hemåt. Väl hemma så bjöd vi på ost o skinkpaj med sallad. Något  senare så kom Estländarna och dom hade mig sig skumpa som vi drack även om inte någon av oss hade vunnit, men trevligt var det och vi skratta länge och väl.
 Sedan blev det sängen som gällde och vi gick och la oss, Tomas körde hem Jo till hotellet som vanligt och måndagen var deras hemresa för både Estländarna som för dom Engelska damerna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0