Tisdagen:)

2008-06-08 @ 21:50:19
I Tisdags fick jag besök av Cecilia och Saga redan på morgonen:) Det var varmt och skönt redan då fast det blåste litegrann:) Vi satt och pratade och fikade ute i trädgården och njöt i fulla drag. Hundarna lekte som vanligt med varandra!!!
Saga och Arne leker för fullt:) ÄR det inte så att den ena hoppar och biter på den adnre så är det tvärtom, här spelar inte storleken någon roll utan hundarna anpassar sig mycket bra med varandra.
Som oftast så lägger sig Arne ner för att ge Saga lite större känsla av att rå på honom. Ibland så låter Arne Saga få leksaken som om hon skulle ha vunnit kampen:)
Skulle Arne bli arg eller vilja ha en leksak ja då tog han den och gick eftersom han är både större och har mer kraft än Saga, men nu är Arne inte alls så utan är en fullkomlig underbar varelse som visar hänsyn och är en ödmjuk liten pojke*fniss*
Ibland står Arne på Sagas fot och hon blir så vanisnnigt arg på honom, men han bara lugnt lättar på foten och tar allt med ro*ler*
Cecilia och jag pluggade S-HLR vilket betyder Sjukvårdens HLR (sjukhuset), hur man skall göra vid hjärtstopp. Efter uppvisat prov inför lärare så får man godgänt eller icke godkänt. Det tränas teknik som vid kompressioner och inblåsningar och hur man skall larma och utföra den halvautomatiska deffbrillatorn.
Sådant här övas det på alla avdelningar och alla måste kunna sin sak. Så varje år blir det en ny övning och få ett nytt godkännande.
Själv har jag godkänt för detta i ett år framåt nu och Cecilia klarade detta galant även hon fast hon var på skolan och visade upp detta.
För Er som inte vet så kan jag bara säga att detta är inte alls lätt och det går inte att fuska! Det är en docka som är till viss del datoriserad så allt registreras.

Cecilia och jag vi hade pluggat här hemma den teoretiska del och läste boken om S-HLR, sedan gjorde vi mat tillsammans och bjöd killarna på:)
Sedan åkte Cecilia, Micke som hade kommit på kvällen efter jobbet och Saga hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0