Så glad jag blir!!

2008-10-18 @ 07:08:14
Fick ett mail som också finns att läsa i Gästboken från Anette som har Hans ur vår senaste kull. Dom blir 2år i feburari nästa år *ler* Tiden går fort när man har roligt!!

Det var så härligt att läsa hennes rader om hur nöjd hon var med Hans och hur bra han har gjort i jaktlaget *ler*

Som Anette skriver......
Allra helst när killarna i jaktlaget har skämtat om våran lilla "fjällko". Inte trodde dom att han kunde jaga. Det är ju bara drevrar och älghundar som gäller... :-).

Ja, ja, jag vet att springrarna skall endast jaga fåglar och apportera fint fån land och till sjöss, men varför använda en sådan ras till bara något sådant när man kan använda springern till så mycket mera?!!! Så länge bara springern stötet villebrådet så är allt okej, men jag vet att det är vissa springrar som kortdriver och det får man inte göra, däremot ställa älg och häst har vi haft flera springrar som har gjort och som vi har fött upp.

Vår uppfödning genom åren har genom syrats av duktiga jakthundar ute i markerna och att det trogna jaktlaget har oftast skrattat eller fundera över att springern är en sådan tönt som inte kan jaga och så får dom se hur utomordentligt bra jakthund springern är och bra i alla avseenden!!!

Jag fick jättefina bilder på Hans, men väljer att sätta ut denna bild....... Tänk vad hund ögon kan prata *ler*
Jag blir alldeles varm i kroppen när vår uppfödning med andra människor lyckas!! Man behöver inte prestera på prov, det syns i frysboxen ändå vad ens hund har åstadkommit!!!

Jag säger GRATTIS och Tack för bilderna Anette med Hans!!

 Visst är han fin Hans *ler*
Han har väldigt ovanlig stamtavla på hundar som Windsong O'boy, Windsong Pralin och mycket Teesview hundar.

En kram till Hans!!
från oss uppfödare och naturligtvis till ägarna

Kommentarer
Postat av: Anette Gustafsson

Idag ligger Hans hemma och vilar. Just nu ligger han ute i det vackra vädret och njuter. Fast han ville nog gärna följa med husse till skogen i morse. Han hoppade runt och for. Men han måste vila upp sig nu. Hans är mycket omtyckt av alla. Han är ett riktigt charmtroll och svärfar är såld. Han promenerar med honom så fort vi är borta. Det är något speciellt mellan dom två. Hans är otroligt vacker och fin...vi har fått så mycket beröm. Så ni som har fött upp honom och Hans far kan vara mycket stolta. Ha en härlig och skön helg!

2008-10-18 @ 13:56:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0