Kärlek!

2009-08-19 @ 09:26:56
Jag vill med VARMT HJÄRTA rikta mitt stora TACK till en av mina valpköpare som skänkte en resa som hon vann!!
Hon heter Ing-Britt Henriksen kallas för I-B och hon sa till mig en dag att hon skulle försöka vinna en resa åt mig för min skull. I-B klarade av att vinnan resan " Missa inte båten" på Rix FM, Rix MorronZoo.

I-B vann resan och gav bort den till mig, när hon kunde ha åkt själv!! Jag är så tacksam för att hon gav mig resan för det var värde allt och mer därtill!! I-B vet att jag uppskattade resan mycket väl!! Men jag säger igen TUSEN TACK I-B för att du gav mig resan, om du bara visste vad den har betytt!!!

Så till resan som begav sig till Åland och till Havsvidden!!
Min kära sambo och jag åkte på tu man hand utan barn eller hundar! Sonen passade hundarna och lillasystern sin *ler stort*

Jag tog över 140 bilder på Åland och Havsvidden och det går ju inte att visa alla här så det blir ett axplock av allt detta!!

Vi hade det underbart lyxigt och njöt varje sekund!!

 Detta är Kaffestugan "Svarta Katten" i Mariehamn! Det skall sägas att vi- hela familjen åkte ofta över till Åland och bodde på camping nästan hela somrarna! Vi kunde nog Åland utan och innan då så viss förkärlek till Åland har vi alltid haft!! I detta café så fick hundarna vatten utanför huvudingången. Uteserving och inneservering!
Här har vi många minnen ifrån- Åländsk pannkaka!!!

 När vi kom fram till Havsvidden så trodde jag i min enfald att vi skulle få kaffe och bulle, men det var kaffe och ett bord fullt med delikatesser och vi fick ta hur mycket vi ville!!!! Det var läckerheter på bordet!!
 När man satt och fikade så hade vi denna utsikten!!
Ett umgänge satt på en annan plats privat för sig själva och då såg jag att dom hade bröllopsfest!! Hon-bruden var så vacker och så även brudgummen!!! Vad härligt!!

 Vårat rum för Romantisk Weekend som detta paket hette som jag hade fått av I-B!!

 Många människor köper på båten massor av alkohol och massor av öl, vi köpte på Mathis (Ica) mellanöl och då pratar vi om Karjala!! Denna ölen har folk missat för den är så mycket godare en Lapin Kulta som alla köper. Tyvärr finns denna ölen inte att köpa varken i Sverige eller på båten, utan man kan antingen köpa denna mellan öl i matbutiken eller på Alko (Systembolaget). På Alko kan man även köpa Karjala starköl, men det är mellanölen som är den godaste! Vi tänker inte på procenten utan på smaken!!

  
Här råder LUGNET, inget stress, inget jäkt, bara LUGN!!

  

Havet, klippor så långt man kunde se!! Vårat boende på sista bilden ser man :))
  
På första bilden så är det fönstret som är längst bort som är vårat. Sista bilden är från våran byggnad upp till huvudbyggnaden, så det gäller att använda benen här :)

  

Fösta bilden är vår fördrink, jag tog mousserande vin, sambon tog Dry Martini!
Andra bilden är hårt bröd med gravad sik på som alla fick ta del av och så även sista bilden med bröd och smör att bre på!

 Medan vi satt och åt så kom haren skuttandes förbi och galen som jag är med min kamera så for kameran upp och jag tog en bild, som jag aldrig har sätt djur förut *skratt*
Vi sitter och äter och kan se ner på haren som skuttade!!
 Förrätt nummer 1 är fr. v kavring med löjrom,gräddfil- supergott!
 Förrätt nummer 2 är oxbringa i mitten och  blomkålssoppa! Oxbringa som var salt bröt av fint mot soppan!! Supergott!! Nu var man mätt och vi hade en hel del kvar att äta *skratt*
 Varmrätten var någon slags fisk, lite som paté fast ändå inte! Väldigt gott var det i allafall!! Nu sprutade snart mat genom öronen på oss vilekt personalen såg och frågade om vi ville vänta med desseren vilket vi tackade för!!
 Så kom desserten! Fr v citrussorbet, den lilla i mitten är grapefruktsmarmelad och den sista är parfait, allt var supergott!!

 Jag som alltid dricker cappuccino när vi är ute eftersom jag inte kan göra sådan själv. ÄVen denna var supergod!! Det är inte många faktiskt som kan göra en god cappuccino!

 Eftr maten blev det att röra på sig. Som Ni ser så ser man havet från alla håll och kanter!! En sån otrolig vacker utsikt att man blev alldeles mållös!!
 Badhuset och här bakom staketet så finns en bubbelpool utomhus och man kunde sitta här i 38 graders vatten bubblandes omkring en och titta utöver have när solen gick ner!! Underebar vacker utsikt!!
 Eftersom den bubbelpool som var utomhus var upptagen så kunde jag inte ta bild på den, men denna som var inomhus tog jag bild på *ler stort* Jätteskönt var det med bubbelpool!! Tur man inte har sådan hemma för då skulle jag bo i bubbelpoolen *skratt*
 Bassäng fanns också inomhus, men där var det kallt så det blev bara sambon som gick i och simmade där!
 Här är utsikten från verandan där solstolar och bubbelpoolen är och se vilken utsikt det är ut över havet!!!!
  

Jag ÄLSKAR havet och klipporna, att få sitta och titta ut över nejden och låta tankarna fly bort förstunden!!!
Jag ÄLSKAR när havet slår vattnet mot klipporna och höra vågornas brus!!!

Jag ÄLSKAR att känna klippornas värme och lenhet!!!

Men jag gillar inte att vara *i* båten
Jag gillar inte att vara *ute* på sjöss och bli sjösjuk, nä jag håller mig på fastlandet även om det är Gotland, VÄstkusten eller den stora ön Åland och inte små skärgårdsöarna *ler stort*

Men jag sitter gärna och ofta om jag kan och får möjlighet till att sitta så här, att titta ut över havet och *bara*  *NJUTA*

 Det är nästa som man kan bli religiös, fast jag inte är det ( har inget emot detta), men denna bild är så himla vacker, när solstrålarna tränger ner genom det tjocka molnen och lyser upp över havet!! Utsikten var vackrare än bilden, men jag försökte att fånga den vackra bilden!!!!

Denna bild är obetalt bar!!

Vi satt på klipporna och njöt av havsluften, vattnet som slog mot klipporna och bara lugnet!! Vi NJÖT i fulla drag och tittade varandra djupt in i ögonen och sa underbara ord till varandra!! *ler stort*

 En väldigt vacker bild, tycker jag *varmt hjärt*
Min sambo i mitt liv som jag sätter högt upp på en pidestal precis som på bilden!!

Jag ÄLSKAR honom av hela mitt hjärta och han betyder allt för mig!!!

Tack än en gång I-B för att du gav oss denna resa!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0