Semestern!

2009-07-07 @ 10:42:11
Ja, då hade vi lite semester på Gotland som förra året och detta för att få träffa Ulla-Britta och Rolf, vita stenar och hundutställning, men också att få träffa Pernilla.Åhlin (som äger Puma och dotter Robyn som äger Nike båda från Rindi kenneln). Tack Pernilla att du kom förbi oss och vi fick träffas lite även om du var på språng!! Alltid roligt att få träffa dig:)

 Lite rastning och sträcka på benen för både två benta och fyrbenta innan båtresan. Precis när vi hade rastat färdigt så kom regnet och åskan. Inte trevligt och man funderade om man hade tagit med rätt kläder för resan?!

 På fredagen så träffade vi först Ulla-Britta och Susanne som hade varit i stan Visby, dom visade oss Nike som bilden visar och Benji som liknar våran Hjalle. Nike ägs av Robyn. Benji skall kanske få ett hem snart!

Därefter vi hade fotograferat hundvalparna så åkte vi och handlade grillad kyckling, revbenspjäll och potatissallad för att sätta oss vid havet med hundarna :D

 Efter maten så blev det promenad vid stranden som är endast av stenar, vita stenar!!!!
Alltid lika vackert här!!

 Sedan blev det att gå mot bilen för klockan var närmare 21.00 och det var utställning dagen där på.

   

Blommor som växer som ogräs, men som är så vackra!!!

 Väl vid vårt boställe efter hundutställningen.

 Sedan åkte vi till nästa ställe och njöt och det var ju så varmt i luften och solen lyste, så hundarna fick bada litegrann för att svalka sig lite.
 Arne som är badgalen ville gärna simma ut, men det ville inte vi eftersom hundutställningen var även på söndagen. Alice som badar mer än gärna hemma tyckte först att det var otäckt med vågorna som skvalpade in mot land. Men klättra gör gärna Alice som en bergs get:D

 Kan det blir bättre än så här, ja det klart om man hade grillat lite och suttit här hela dagen och låtit hundarna få bada hela tiden, ja då hade allt varit fullkomligt!

 Istället fick vi njuta av utsikten!!!
 Man trodde att man var utomlands när man satt här:)
 Vi njöt i fulla drag, så fridfullt här på detta stället, förutom att tärnor och trut flög nära oss fram och tillbaka längs vatten stråket, vilket gjorde Arne mer upphetsad för han ville jaga och bada och inte sitta vid stranden.

 När sedan söndagens utställning var över så rastade vi hundarna och gick en promenad för att låta hundarna få röra sig lite innan båtfärden hemåt.
 Vi satte oss en stund och njöt av utsikten igen och kände en smula sorgsna att lämna Gotland för detta året. Hoppas vi kanske ses igen nästa år!!

Vi hade fullt schema på vår Gotlands semester men det var värt allt!!!

Underbart att få träffa Ulla-Britta och Rolf igen, personligt och även en liten snabbis med Susanne och Pernilla, lika trevligt!!!

Kommentarer
Postat av: Pernilla Å

Hoppas resan gick bra? Så tråkigt att allt blev som det blev. Hade ju hoppats på att få tillfälle att visa mina favoritstigar och tagit dej till stränder där man kan ösa in sten direkt i bilen och slippa bära.



Är hemma en snabbis för att ficka lite pappersarbete men råkade hamna här. Haha! Ska åter till sjukhuset om en stund. Sköt om Er!

/P

2009-07-07 @ 11:43:02
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0