Katt/Hund

2009-10-26 @ 11:07:55
Grynet kommer ofta på gården när vi är ute med hundarna och gärna då Alice är ute.

Så försökte Alice få igång katten GRynet till lek i lördags och Tomas och jag sa "Grattis" Alice lyckas du med detta att få Grynet att leka då är du duktig!
Grynet är en jaktkatt i stora mått och där emellan så lapar hon sol, softar och liksom äger området där hon är, men leker gör hon inte!!

 Alice är på språng för leken och Grynet spejar på Alice för att vara beredd. Eftersom Alice har respekt för Grynet så hoppar ju inte Alice på Grynet så där utan försiktig i sin lek för att se om Grynet vill leka!

 Grynet som då är en jaktkatt, sjunker ihop till anfall och som vanligt så springer Alice osm en galning runt Grynet för att få fart på henne.
Alice springer fram och tillbaka nära Grynet för att få henne till att jaga Alice.
Till slut får Alice sin uppmärksamhet hos Grynet genom att fortsätta springa runt Grynet och Grynet slår ett nacksving med tassarna runt Alice för en kort stund till Alice förvåning och hon blir lite rädd för om Grynet skall klösa henne vilket hon inte gör!
 Till slut så lugnar sig leken och Grynet är inte längre leksugen och Alice har redan förstått detta så Alice ger upp nu, men en liten stund lyckas Alice få Grynet att leka med henne!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0