Lek för små

2009-10-26 @ 11:23:24
Sedan kom Dottern Cecilia med sina hundar till Alice stora glädje!!

Nu äntligen fick hon leka på de småhundars vis!!!

 Någon jagar någon och sedan går det över till att någon vill bestämma över den andre! Så pågår jaktleken mellan dom små och dom far fram som en oljad blixt och jag är inte så snabb så jag hinner aldrig med att ta en bild i farten, förutom denna bild. Dom små hundarna är så himla snabba och tar sig fram överallt!!!

Sedan lugnar sig leken en stund för att ta fart på nytt igen :)
 Betty som är en blandis som dottern har gillar gärna och ofta att ta små pinna/kvistar att bära och hon gnager på dom också. Sedan älskar hon löv att äta på och använder sitt underbett till att kyffla in löven i munnen!! Cecilia måste passa henne utomhus så hon inte kyfflar i sig något olämpligt, Betty måste också kammas 2ggr på en dag minst för att inte tova sig och sedan måste hon klippas ner för att kunna hållas fin då hon får utlopp för sin lek och kyfflandet:)
Betty är en hund som gärna går och strosar omkring i det lugna för att sedan ge järnet i leken, hon är en bestämd dam som Alice lyssnar till när Betty tar ton!

 Saga är också dotterns hund och hon fryser lätt om tassarna och får kramp i benen om det är för kallt ute, därför brukar Saga byta tass för att inte frysa om alla tassarna samtidigt utan hon avlastar sina tassar. Saga har väldigt lite hår på kroppen så det gör ju inte det hela lättare för hennes del när det blir kallt ute, därför har hon täcke på sig när det är som värst för Saga skull. Saga vill leka ibland men ser sig själv lite över dom andra- Alice och Betty. Saga är lite finare dam än Betty och Alice som kövlar fram.
Saga håller mera vakt och är på pass om det skulle vara något, men hon försöker säga till Alice, men eftersom Saga är för snäll även om hon låter som bara den när hon säger ifrån till Alice så lyssnar inte Alice ett dugg på Saga, vilket gör att Saga blir ledsen på Alice och går därifrån till matte sin :) Saga avgudar sin matte och morfar, men mest matte :)

 Så Betty och Alice är mera och påtar i trädgårdens alla hörn medan Saga håller vakt!
 Så Betty luktar på sina löv och Alice som så gärna vill leka blir lugn för ett tag, eftersom ingen hakar på. Alice är den som är på G hela tiden vad gäller leken och är intensiv i sin lek vilket inte uppskattas av Betty eller Saga, för dom så är leken lagom och sedan gör man något annat, men Alice vill ha mera och mera!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0