Snabbrapport

2010-04-16 @ 12:58:21
Här nalkas våren och vi njuter att snön har försvunnit nästa helt och hållet. Skönt!!

Hundarna älskar att våren har kommit och njuter även dom, även så katterna är ute mera nu förtiden när det är ljusare och varmare ute, då vill dom knappt vara inne, men så fort det regnar så vips så vill katterna komma in.

Så härligt skönt att det även blir ljusare på dagarna, underbart!!!

Jag tänker på Er valpköpare och alla kullarna som fyller år mellan varven, men jag är för dåligt skick att sitta och skriva om detta i bloggen. Jag borde vara mera aktiv och skriva mera här på denna blogg om när varje kull fyller år och allt omkring när valpköpare hör av sig och berättar hur bra det går för deras hundar med mera, men min ork tryter och då måste jag hushålla med denna orken till min familj.

Jag är fortfarande så himla trött att jag nästan är medvetslös mellan varven och jag somnar vare sig jag vill eller inte 1-3 ggr/dag.

Har problem med minnet som jag har berättat om förut och även så om koncentrationssvårigheter, så det gäller att hålla sig lugn och spara på mina energinivåer till det jag verkligen vill och det är först och främst min egna familj jag vill lägga detta på.

Jag har tinnitus som finns där för alltid, det handlar bara om vilken styrka av volym som störs i örat för dagen och jag har huvudvärk till och från för att jag är så utslagen så ibland går huvudvärken över till migrän.

Ha en Skön vår till Er alla och njut av varje dag och ta inget förgivet i din omgivning utan var rädd om det du verkligen bryr dig om!!!

Sköt om Er och även om jag inte skriver i Era bloggar eller hör av mig på annat sätt så tänker jag på Er och för mig så duger det alldeles utmärkt för stunden!

Kommentarer
Postat av: Pia

Visst är det underbart med våren, värmen och ljuset som kommer tillbaka. Fast idag är det verkligen inte varmt ute om man inte sitter på en inglasad altan i söderläge med dörrarna öppna förståss :) Där har det varit gudomligt skönt på förmiddagen tills solen gick i moln. Tråkigt att höra att orken tryter så mycket..Hoppas det vänder med varmare och skönare dagar.

Visst är det så att man många gånger tar mycket förgivet...kanske skulle ta och tänka sig för ettag igen och hoppas att det blir en vana att bry sig om det som verkligen betyder något inte att det blir det ettag och sen faller man tillbaka i gamla gängor igen.

Njut av våren och hoppas du får en bra dag!

Kram Pia

2010-04-22 @ 13:32:00
URL: http://www.lillablidkulla.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0