Tid?!

2010-02-19 @ 14:36:09
Här på denna blogg borde jag skriva något oftare om våra hundar och vad vi gör i vår vardag, men eftersom tiden är knapp när jag sitter vid datorn vilket inte är så ofta, så blir det mera att skriva om min sjukdom Fibromyalgi och om hur det går i den processen om mitt nya jobb, min nya livsstil m.m
 i min andra blogg.

Jag har fått fina bilder av Carina som använde Arne på sin snygga tik!!! Tack Carina för bilden och bilderna som du har skickat mig tikvalpen!

Ännu så har jag inte installerat mitt inköpta program Paint Shop Pro till den nya datorn,
samt att jag har fullt upp med två födelsedagar- sonen fyller jämt samt sambon fyller jämt.
Även om det blir sonens födelsedag som vi firar här hemma och sambons firar vi i familjen bara och då går vi ut och äter så spartanskt och det vi känner för.

Det händer så mycket i min vardag med mitt tänkande kring min smärta som jag lever fullständigt med jämnt så måste jag hantera detta på ett bra sätt som möjligt!
Då går tiden mera åt till att ta det lugnt, skriva någon rad någonstans och sedan ta det lugnt med familjen och hundarna!

Hundarna mår bra som vanligt och trivs, leker till fullo och älskar snön!!! Mallow rullar sig i snön, Alice lika så och även Arne i bland. Arne gillar att race omkring, Alice gillar att dyka ner i snön, tennisbollar samt att hänga i Springer spanielns öron som ett örhänge!

Annars är Mallow en princessa på ärten som softar gärna och ligger i soffan, tycker mycket om sol och värme och hatar kyla samt oväder.
Arne gillar som oftast att springa omkring, riktigt race och lukta i spår, han älskar skogen också där han trivs som bäst!! När Arne blir glad så vill han gärna bära på något för att visa sin lycka till den personen och då kan det bli vad som helst, så säker är man aldrig på vad han tar, men så är det med en Engelsk Springer Spaniel!! Underbara!!!!

Alice har ju som bekant vuxit allt mer och mer i sitt självförtroende och kunnat koppla av mera i vår närhet. Hon och katterna leker gärna med varandra men Alice aktar sig för Grynet som kan komma med en klo.
Alice är busig i snön och älskar när något är på gång, samtidigt så finner hon sig tillrätta inomhus.

När vi har varit ute så lägger sig alltid Alice framför braskaminen för att värma sig, hon är så himla klok!!
Vi tränar Alice ofta på inkallning, sittandet samt att stå stilla och lämna av sin favoritleksak tennisbollen till oss. Vi bygger på nya saker hela tiden för att hon skall lära sig något nytt och växa i sitt förtroende!

När vi går i skogen så drar Arne och Mallow iväg och Alice hänger ofta på och henne är det full fart på så inte märker man att hon är en liten hund.


Jag håller på för fullt med att prova vilken tid på jobbet skulle passa min kropp också och om det skall vara varje dag jag skall jobba elelr om jag skall vara ledig någon dag emellan och därefter jobba flera timmar per dag. Det är oklart hur det blir med detta så vi provar och ser utifrån detta!

När allt blir klart så är det nog lättare att fokusera på annat utöver min kropp som jag måste lär om.

Just nu är jag så trött jämnt och sover oftast middag mitt på dagen som ett litet barn samt lägger mig tidigt på kvällen ca 20-21 eftersm jag inte orkar mera då jag går upp kl.5 varje morgon nästan!

Så Ni får ha tålamod och ha överseende med att bilder inte kommer upp elelr att bloggen inte uppdateras så ofta!


Händer?

2010-02-11 @ 21:07:39
Ja, vad händer här så......................

Inte mycket.

Idag blev jag hemma, ont i kroppen av det svängande vädret med kallt och varmt -2 till -10 och en ofantligt trötthet. Sov hela förmiddagen, tagit det väldigt lugnt idag.

Hundarna är som vanligt, Mallow blev trimmad idag.

Jag skall på kontroll till doktorn imorgon- Myocardscint- koll av hjärta! Nervös för detta! Radioaktivt medel i blodet sprutas in i omgångar när jag cyklar och när jag ligger på britsen.

Jag försöker ta det lugnt och försöker finna min takt i kroppen för att inte forcera så min kropp skall må bättre, men det är svårt och tar tid att lära sig!


Lugnt!

2010-02-07 @ 10:12:32
Mycket snö, men så härligt!!!

Eftersom vi är igång med den nya datorn och jag har inte hunnit föra över det som finns på min externa hårddisk så kan jag inte lägga upp några bilder i bloggen ännu!

Men här är det lugnt och jag måste ta det lugnt nu!!! Jag går så lätt i "spinn" att jag gärna hakar på i mitt gamla tempo så därför är jag ganska dålig på att svara i blogginlägg samt på Sms och mail!

Jag måste hitta mitt lugna tempo nu och få in det som en rutin som baraskall sitta i ryggmärgen, så alla Ni som är vana vid att jag svarar fort på mail, Sms och blogginlägg får ha överseende med detta. Detta kommer att ta tid att ta det lugnt!

Med hundarna är det bra, dom njuter i snön och hoppar och studsar, ja förutom Mallow som önskar sol och värme!!! Men Arne och Alice gillar snön och leker för fullt!!

Idag skall dottern börja med dans som är en blanding av sång och dans- musikal! Jätteroligt tycker jag för hennes skull!

Mitt jobb skall också få en struktur så småningom, vi skall finna en arbetstid som skall passa min kropp så jag skall hålla längre framåt i tiden utan att få mera ont i kroppen, vilket kommer i sig att ta tid innan man får till det rätt så att allt känns bra.

Annars är jag nöjd med jobbet, det är stimulerande arbete och jag gillar det fullt ut!!!

På fredag skall jag cykla igen på testcykel och med radioaktivt medel i ådrorna som skall kolla mitt hjärta, så får vi se hur det blir med detta!!

Så vi hörs framöver!

RSS 2.0