En kär vän

2009-12-28 @ 15:51:17
 Tidigt i december förlorade jag en kär vän så plötsligt!!!

Att mista en kär vän efter så lång tid och när man pratade med sin vän samma dag som den personen förlorade sitt medvetna känns så förfärligt!!!

Det har funnits stunder då jag har gråtit floder av tårar!! Det har känts som om hjärtat skall slitas i tusen bitar och hur förstående man är och hur vältränad i sorgearbete man är så kommer man aldrig till sin proffetionalism.

Min vän skrev aldrig i min gästbok eller blogg, skrev aldrig ett SMS, nej min vän använde telefonen och skrattade när min vän läste bloggen och sa : Du har nog ont nu va?! För vännen läste hur jag skrev i bloggen, blev det många fel i mitt skrivande så förstod min vän att jag hade mera ont och mera minnesförluster!

Gisses vad jag saknar min vän på bloggen, tänker på vännen när jag skriver orden här och när jag skriver fel så
tänker jag att nu så ringer vännen, men det ringer inte längre i telefonen!!!

Telefonen är tyst! Vi som pratades vid ofta och pratade om ditt och datt över så lång tid!

Jag tänkte här om dagen på att vi- vännen och jag skulle göra och i samma ögonblick så så blev jag påmind om att min vän finns inte längre!!!

Kvar blev en familj med sorg och smärta och jag har förlorat en vän och ingen av oss får den personen tillbaka, även om vi verkligen vill det!

Jag har inte kommit över sorgen och det kommer finnas en plats i mitt hjärta där min vän kommer få finnas, jag kommer hålla våra prat och diskussioner och skratt levande för att minnas min vän. Jag tänker inte glömma min kära vän, NEJ jag kommer att hålla detta levande och visst kommer jag fortfarande gråta över den smärta att förlora en kär vän lämnar, även om jag vet att min kära vän skulle verkligen vilja att bli ihågkommen som något positivt, vi kände varandra för väl och visste så väl om varandra, så man kan säga att det är min tvillingsyster som har gått bort!

Vi delade på så mycket här i livet!!!

Snart blir det begravning, det skall bli skönt på ett sätt att få säga farväl på platsen men sedan får vännen finna i hjärtat!!

Hur överlever man en plötslig bortgång/död när någon rycks bort ifrån en??

Mina och våra tankar inom familjen går som oftast varje dag till den återstående familjen.

En kär vän som jag aldrig kommer att glömma, men fortfarande sörja över att vännen inte finns kvar i livet!
Att minnas, gråta och skratta om det vi har varit med om, delat tankarna, ja sådant kommer jag ha kvar i mitt minne!
För oss räckte bara vissa få ord så visste vi båda vad vi pratade om, ingen annan förstod!
Min vän hade ett stort och varmt hjärta och delade med sig till andra!!!

Jag sörjer djupt min kära vän och med tiden läkar alla sår säger man, men jag kommer aldrig glömma Dig min vän!!!Så vackert och fridfullt en Duva så vit flyger, så hoppas jag att du min vän skall också få ha det numera!!!

Hoppas du kommer och sätter sig på min axel och påminner mig som du alltid har gjort, min kära vän!!

Dig glömmer jag aldrig!!!

Rensning

2009-12-28 @ 15:25:54
Visst är det härligt när man rensar ut i garderober och lådor, man får mera översikt och mera plats med att fylla på nytt *ler*
 Dessutom blir det renare och finare!!!

För ett tag sedan så rensade jag ut papper, massor med papper från Engelsk Springer Spaniel pärmar, allt från HundSport Special, till egna skrivna lappar om olika viktiga saker som jag ville spara!! Hundar och kennlar som jag ville följa med på vägen för att LÄRA mig mera om, för jag har aldrig sett mig färdig i mitt lärande, NEJ jag letade efter alla möjliga kunskaper om Springer Spaniel och sparade på allt så jag hade sedan 1983 en MASSA pärmar med många artiklar och mycket mera som jag kastade här om veckan!! Det blev tomt i hyllan och många tomma pärmar blev till övers!!!

Jag har sörjt många gånger för att jag inte längre klarar av Engelska Springer Spanieln, för trimningen och för springandet i ringen, för att inte längre klara av att ha en springer kull, men JAG ÄLSKAR Engelska Springer Spaniel i massor för detta, men nu när jag rensade ut i hylan av papper så var det skönt att jag tog steget och släppte tag om alla papper som jag sparade!!!

Det vart som en ny epok!

Sedan här om dagen så rensade jag på datorn både bilder/kort/foton och många andra saker om olika Springer Spaniel. Massor med bilder som jag sparat genom åren på andra hundar, forna hundar som inte lever längre och många flera hundar av raser som intresserat mig, dessa raderades bort, först med liten sorg i hjärtat, men även här kändes det skönt efteråt eftersom jag ÄLSKAR ju springer och så kommer det alltid att vara, Springern kommer alltid ha en plats i mitt hjärta!!!

Så ut med det gamla och in med det nya!!! *skratt* ja vad nu det skall vara vet jag inte ännu, men springern åker inte ut från mitt liv så utan visst finns det 2 springrar kvar och dom skall vara kvar och alla dom andra har sin plats i mitt hjärta och därifrån går dom ingen stans *ler stort*


Så nu är det fint i hyllan och fint i datorn!!

Och samtidigt så känns det som en ny epok är på gång!!


Må så gott

2009-12-25 @ 13:40:16
Önskar Er ALLA En fortsatt Skön Jul Helg!!!

Njut av det fina och vackra, tillsammans, med familjer eller som du bäst önskar det!

Ta tillvara på stunden och umgås!!

Jag hade för ont i kroppen i tisdags eller var det onsdag den 23/12 och jag visste inte hur det skulle gå för jag skulle jobba natt. Man vill ju inte sätta sina arbets kamrater i klistret, men o andra sidan så är man heller ingen resurs om man har för ont, för då kan man inte göra sitt jobb. Jag velade hit och dit, tvekade jätte länge innan jag lyfte luren och ringde till jobbet och sjukskrev mig.

Det var tur att jag gjorde detta, för hua så ont jag hade i benen och armarna efter min test cykling i tisdag, ja nu kom jag ihåg dagarna också jippieeeee!!!

Själva Julafton så var den helt UNDERBAR med familjen, alltså våra barn och respektive, som är mitt "barn" också, vi tog det i lagom dos med allt och vi, tjejer vilade mitt på dagen, jag somnade som vanligt, vilket behövdes tydligen, eftersom min kropp är så slut!!

Då kom tomten och jag gillar inte tomten, har alltid varit skraj för det läskiga med tomten som kommer och knackar på dörren eller fönstret, så dold bakom denna ansikte/mask och man skall vara så himla artig, nej detta är inget för mig, men det gick bra!

Sedan så blev det TV titt så klart kl.15.00 och därefter matlagning och julmaten åkte fram *ler*
Vi åt, umgicks i lagom dos, skrattade och hade så himla mysigt!! Inget jäkt, ingen stress och inget spring, utan bara ta dt lugnt, njuta och vila!!!

Vi tar tid vid Julklapps öppningen och ser vad den personen får, vilket tar en väldigt tid och vi har roligt samtidigt!


Det var en UNDERBAR kväll och dag igår i slappartecken och mystecken *ler stort* med skratt!!

Idag tar vi det lugnt också, inget stress eller jäkt, aldrig i livet, bara mysa!!!!

Önskar Er en Fortsatt Mysig Julhelg!!!


Iris o Sally

2009-12-18 @ 08:54:37
Det kom ett mail......

TUSEN TACK Lilian för bildena och rapporten av Iris kull med Pixel från kennel Goyas.

Iris kommer från våran S-kull och fick i våras valpar! Anna som är uppfödaren till Pixel och ägaren av kenneln Goya har varit ett super stöd för Lilian och har även åkt dit till Lilian och valparna när dom var små vid 8 veckors ålder.

Nu är dom 10månader gamla och allt verkar super bra med valparna!! Så jättehärligt att höra!!!

Fick dess bilder också på Iris- mamman till valparna och Sally- valpen från kullen.

Jag tycker att Sally är lik både sin mamma och pappa, så jättefin!!!

 Iris är till vänster på bilden och Sally är till höger!
Hoppas verkligen att jag får möjlighet att åka och titta på dessa två juveler nästa år!!!

Tusen Tack Lilian för rapporten och för bilderna, dessa blev jag väldigt glad över!!


Alice 1år

2009-12-17 @ 10:31:04
Alice blev 1år igår!!

Gisses vad damen har blivit stor nu ;)

När vi köpte Alice var hon närmare 12 veckor och hon var rädd för ljud som radion eller om vi pratade för högt. Hon var jätterädd för olika saker i vardagsmiljön!

Alice förstod inte andra hundar när hon kom till oss och deras signaler och hon kunde inte känna av läget i en hundflock.

Alice kunde heller inte söka kontakt med oss utan levde liksom i en egen bubbla.

Åååååååjjjjj, vad vi har fått jobba med hennes mentalitet. Tränat och tränat i mängder på att saker och ting är inte farliga och att möta sådant som tycks vara farligt, allt ifrån snö som fastnade i hennes byxor, fanorna där bak, då fick hon panik och kunde inte gå.

Hon kunde inte kissa om det var något ljud hos grannen. Att få hennes uppmärksamhet var inte att tänka på under ett antal månader, så kontaktträning har vi hållt på med i massor.

Vi kunde inte ha Alice lös när vi gick på promenad för då skulle vi inte kunna kalla in henne och ta upp henne eller hålla i henne om det kom en bil eller häst på våran väg eller någon annan hund.

Vi kunde grilla eller elda bara vid vår grillplats på tomten som är ej inhängnad och när det kom en bil in på vår tomt och vi ville hålla i henne så fick vi inte tag på henne överhuvudtaget, hon fick panik oh sprang runt runt, oavsett hur mycket godis vi hade och hur mycket vi lockade!!!

Vi har tränat under alla dessa månader på att sitta, stanna och stå och det har gått bättre och bättre, så även inkallningen har blivit bättre och även kontakten mellan oss och Alice så hon kan titta oss i ögonen.

Att läsa av hundar har hon också blivit så mycket bättre på även om det ibland slår runt och hon har svårt att varva ner när andra hundar slokar efter ett tag.

Så ibland måste man gå in och bryta när det liksom slår över och hon själv Alice inte klarar av detta utan blir blockerad i rädsla eller i energin.

Jag har många gånger funderat på Alice temperament och hennes beteende, vart det kommer ifrån och varför det har blivit så här??? ÄR det typiskt för rasen???

Jag har pratat med andra uppfödare inom rasen och det är jag evigt tacksam för att få det stöd och förståelse när man inte kan en "ny" ras!!

Det var också en tid då Alice höll på att hugga i luften, vad man kallar för snapping, som att fånga mygg elelr knott!!! Så otroligt enerverande och störande för oss andra och för Alice så var hon så otroligt stressad och blockerad i sitt beteende, så man fick ideligen gå in och bryta detta!!

Idag så håller inte Alice på med snapping utan reagerar endast ibland på vissa reklamsnuttar på TV som Pronaxen reklamen!!

Alice har idag blommat ut och blivit lugnare, fast fortfarande har hon energi kvar! Alice har också skapat ett förtroende för oss och kan söka kontakt med ögonen, vi kan kalla in henne och få henne att lyda bättre, men mera träning skall det bli :)

Det fanns stunder då även Veterinärer sa till mig att man skulle kolla med en Hundpsykolog eller avliva Alice eftersom hon var så rädd, blockerad och stressad!! DEt kändes som en stor förlust!!!

Men idag är jag jätteglad åt denna skitunge som har krävt oss på en massa energi men och andra sidan så får vi tillit och glädje tillbaka nu och som en proffsig uppfödare sa inom annan ras till mig " Du har räddat livet på Alice" och det är många som säger så!!

Nu är våran goa Alice 1år!!!!

Dessa bilder går att klicka på för större bild och ingen får tillåtelse att ta mina bilder!!!


 En konst bland många andra kan Alice!!!
 Söta Alice!
  Alice: Jag är lös och lyssnar på vad matte säger, men ojj vad djupt med snö det var här då ;)

 Alice: Jag sa ju att jag har blivit duktig på att komma och lyssnar, det gör jag!!
 Så vacker Alice är!!! Hon är 30cm hög i mankhöjden och väger på sin 1års dag 4,7kg!

 Min goa älskade Alice!!

   Älskar snö och leka i snön gör Alice gärna, som tur var så har hon en underbar päls som det inte fastnar så himla mycket snö på, det som fastnar använder vi hårfönen till att torka bort med när vi kommer in!

  

Alice sover numera väldigt nära oss och ligger gärna på oss i knät elelr på en kudde brevid oss. Ligger jag i sängen och vilar så ligger Allice brevid, så var det inte förr utan när hon kom till oss och under hennes uppväxt så har hon legat under soffan eller under sängen, men nu så har damen flyttat upp till oss vilket vi tycker är mycket trevligare!!

Vår älskade Alice som nu  har blivit stora damen -1år!!!!


Emma

2009-12-16 @ 19:33:03
Emma sprang bort igår när hon egentligen ville in, hon blev livrädd för snöslungan vilket kan vara förståligt men båda jag och min sambo var ut flera gånger och ropade på henne.

Nu skall det sägas att Emma är extremt rädd och skygg av sig och kommer bara när hon känner sig trygg. Hon är livrädd för dammsugaren och får då panik om hon är inomhus så hon måste ut till varje pris.

Hon kan tvärvända i dörröppningen om hon vill in och så står någon hund där eller hon känner lukten efter dammsugaren även om den är borta, undan plockad.

Så efter många försök att få in henne med både skinka och skrammel påse som är min inkallning, så hördes inget mjauande utan skogen var så tyst som den kunde bli och så även runt omkring oss.

Vi blev tvungna att gå och lägga oss och sedan imorse trodde vi att hon ville in, men hon var inte på verandan och hela dagen idag har jag letat och letat runt omkring oss där vi bor, ropat och lockat på alla möjliga sätt, men ingt mjauande utan alldeles tyst.

Åjj, vad man hatar tystnaden vid sådana stunder, när man så förhoppningsfullt väntar på att Emma skall mjaua som hon alltid gör när hon vill komma fram.

Kvällen kom och det knöt sig i magen och jag gjorde ett tappert försök igen, ensam letande efter Emma, lyssnade tappert efter ett mjauande...............................

till slut så hörde jag ett mjauande i skogen, mina tankar for iväg och jag tänkte att hon kanske hade i sin rädsla sprungit upp i ett träd och inte kunnat komma ner från trädet. Jag kallade på Emma med mina lockrop och "pratade" med henne, jag hörde hennes mjauande mer och mer och mitt hjärta slog snabbare och snabbare och min högsta önskan var att hon skulle komma fram nu.

Jag ville så gärna få in henne i värmen nu när det var -8grader ut och Emma hade varit ute över ett dygn nu.

Till slut så kom hon fram hoppande från skogen och hoppade i den höga snön, då kan jag inte möta upp henne för då kommer hon inte fram utan jag fick backa till verandan och locka på henne igen och när hon är vid dörren så kan jag få ta henne i min famn.

Gissa om jag blev glad!!!!
Så himla skönt att få ha henne inne igen, välbehållen var hon och inte blöt alls utan hon har nog suttit under en gran eller något annat och tryckt hela tiden, fast jag har ropat så under dagen!!


Så Tacksam!

2009-12-16 @ 19:19:16
Jag är så himla TACKSAM för att vår dotter Cecilia uppdaterar och gör så himla fint på vår hemsida!!!

Jag går in för att titta och vips så har hon fixat en ny bild eller text, så himla bra!!!

Tusen Tack Cecilia för att du gör hemsidan så fin!!!!

 Vår underbara dotter med sin ena hund Betty,i somras för en vilostund!

Valpköpare

2009-12-16 @ 10:12:14
En "gammal" valpköpare ringde igår och vill säga GOD JUL och GOTT NYTT ÅR istället för att skicka kort, smart!!!
Hon har varit med sedan begynnelsen med vår första kull!

Vi pratade hundar och hon berättade eftersom hon har två tikar från oss med två helt olika stamtavlor.

Den ena är mera kraftig till kroppsbyggnaden och gräver i marken, springer i sådana cementrör som är smutsiga, lyssnar så där lagom på sin matte, när det passar henne- tiken alltså.

Den andra tiken som är äldre är slankare i kroppenb, otroligt lyhörd, kommer på en gång när matte visslar i visselpipan, springer mera på marken och får hon upp något rådjur eller hare så stöter hon ivägen den för att sedan återvända till sin matte. Hon gräver inte eller springer i några cementrör.

Den kraftigare tiken hade vid ett tillfälle som vanligt sprungit i cementrör vid sin promenad. Väl på kvällen så ville tiken ligga i sängen och ha huvudet på mattes bröst vilket inte var vanligt och matte reagerade starkt på varför hon gjorde så där. Men ville hon detta så fick hon ligga så här tänkte matte.

Nästa morgon såg matte att hunden var sjuk och hon tog febertermometern och tempen visade sig vara över 40grader. Det blev Veterinären och man trodde först att det kunde vara Leukumi- blod cancer, men man fann inget anmärkningsvärt förutom rejält svullna lymfkörtlar på ena bakbenets, motsatsen till knät på hunden så blir det knävecket, lymfknutorna var stora som ägghalvor.
Provsvaren från blodproven visade sig att det det var något förhöjda vida blodkroppar, men inget mera. Pencillin blev insatt och hunden och matte fick åka hem.
Det blev återbesök 2 ggr till och vid det sista besöket så fann matte att hunden hade två stick var av det ena sticket var rött på tramdynan. Troligen hade hon blilvit biten av en råtta när hon sprang i cementrören!!!!

Att tramdynorna sluter tätt efter ett stick så att inte "hålet" efter stick elelr skada syns, är en nackdel då man inte ser skadan. Tramdynan sluter om sig och håller kvar det som kommer in i tassen och man har svårt att se eftersom trampdynan ser hel och fin ut. Tiken hade inte haltat eller slickat sig något anmärkningsvärt utan bara varit som vanligt till denna kväll, men nu så är allt återställt igen!!

Jag fascineras av denna valpköpare för hon är dryga 70år och har 2 springer spaniel tikar, hon jagar inte, utan tar "bara" dagliga promenader med sina hundar och detta blir cirka 2-3 timmar på förmiddagarna och sedan på det kommer det en promenad på eftermiddagen också.

Den kraftigare tiken var också väldigt rädd av sig till sin natur från början så väl här hos oss som hos sin nya matte där hon nu har bott så länge. Grannarna så att denna hunden skulle hon få problem med eftersom hon var så rädd, men denna rädsla gick över med tiden och tiken är full fungerande social tik, man GAV tiken CHANSEN att få mogna i sin egna takt och det gav resultat!!

Den andra tike har alltid varit en pojkflicka med stor glädje till allt!!

Så olika stamtavlor, så olika utseende, så olika personligheter och ändå är dom tikar båda två med rasen engelsk springer spaniel!!!

Och en underbar valpköpare som har tagit väl hand om sina hundar!!

Så härligt att få höra henne prata och berätta igen om hundarnas strapatser!!
Jag blev som vanligt jätteglad över att hon ringde och vi pratade om hennes hundar som vi har fött upp!!

Snö!!!

2009-12-16 @ 09:13:30
Vi fick vinter igår med besked kan man säga! Från att ha haft bar mark med slask efter regn och jorden har blivit lervälling så blev det nu snö över ett dygn och då rejält!!

Idag är det kallt, lite blåsigt och snön är kvar!!

  
  Dessa bilder tog jag nu på morgonen!!

Alltså snö för ett dygn!

Underbart!

2009-12-13 @ 18:39:42
Så himla underbart det var igår!!!

Jag suger fortfarande på sötman från igår och ALLA dom som jag träffade igår från Papillonmontern, Chihuahuamänniskor och även uppfödare!!! Så himla trevligt med glada miner, kramar och pratade vitt och brett!!!

Även mina underbara phalénevänner tillika uppfödare som jag tycker är så himla goa rara människor!!!

Trots att jag varken äger en Chihuahua eller Papillon så har vi, min sambo och jag fått så otroligt många vänner!!!

Man lär sig något hela tiden och det är ljuvligt att få bekanta sig med andra raser mera på djupet trots att man inte äger någon elelr några andra hundar än dom man har *ler stort*

Det är så himla häftigt och få umgås med människor med det stora hjärta på hund och för mig blir det en häftig känsla att få träffa "NYA" raser och en NYA värld för mig!!!


Facebook

2009-12-13 @ 18:33:18
När jag blev tillfrågad av arbetskamrater om att gå med i Facebook så tänkte jag.................. VARFÖR då??? Och vad skall jag skriva där när jag har min blogg?????

Jag har fått många vänner och alla skriver något inlägg där, stort som smått, allt av betydelse!!!
Till saken är den att man ibland blir vänner med människor för att man delar intresse som Phaléne, Papillon, Chihuahua och Engelsk Springer spaniel och/eller uppfödarkollegor och gamla klasskamrater från årskurs 9:e *skratt*

Vad som är underbart med Facebook är ju den att folk trycker på knappen "GILLA" för det man gillar eller skriver en kommentar om man känner för det!!!

Till min STORA förvåning så igår på min födelsedag så kom det fram Facebooks vänner som jag aldrig hade träffat tidigare och vi kramades, var glada och dom gratulerade mig!!!

Naturligtvis blev jag glatt överraskad och jätteglad!!! Att dom tog sig tid och gå fram, bekanta sig med en annan Facebookare i verkligheten och inte bara i cyberrymden!!!

DEt var så himla häftigt och jätteroligt!!!

TUSEN TACK till Er alla Facebooks vänner!!!

Härligt

2009-12-12 @ 22:17:30
Dagen idag blev helt UNDERBAR!!!

Sambon och jag åkte till stan på morgonen, hämtade upp äldsta dottern sedan bar det av till Älvsjö mässan!

Väl på plats på "Stora Stockholm" så träffar jag på Facebooks vänner som kommer fram och säger Hej och grautlerar mig på min födelsedag!! Så underbart härligt!!!

Vi gick rasmonterarna, tittade på alla stånden med vad som fanns att handla. Vi tog det lugnt och när vi var klara för dagen så åkte vi hem.

Väl hemma blev det presenter och mat, samt tårta. Därefter kom mina föräldrar och vi hade det underbart gemensamt!

Nu skall jag gå och sova och kanske hinner jag åter berätta imorgon eller på tisdag hur det var närmare om min födelsedag.

Jag njuter fortfarande av födelsedagens sötma, inte kanske åren, men umgänget, trevligheter och så där lagom av allt!!!

TACK för en underbar dag jag fick!!

Ny morgon

2009-12-10 @ 08:49:19
Nu är det en ny morgon och jag skall strax sätta mig i soffan och njuta av Chai Latté och titta på NyhetsMorgon!

Naturligtvis tänder jag ett ljus som blir så stämningsfullt  när mörkret är fortfarande kvar ett tag till innan det ljusnar igen.

  Tänk att Eld och vatten kan ge sådan sinnensstämning men också fasa om det blir okontrollerat!

God Morgon på Er där ute!

Tuff månad

2009-12-09 @ 15:37:41
 Här hemma mår hundarna bra!

Alice har löpt färdigt nu för andra gången i sitt liv och snart fyller hon 1år! Gisses vad tiden går.

Mallow som är den andra tjejen här hemma och löper för fullt här hemma så Arne stackarn har haft en jobbig period, men detta är på övergång nu så lugnet börjat lägga sig här hemma.

Det blir ändringar i arbetssituationen framöver för min del efter nyåret.

Det har varit en mycket tuff månad december!!

Vår kära vän som blev dålig hastigt, dog även samma vecka och tårar har flödat här hemma så väl från kinden som inombords. DEt går inte en sekund utan att jag tänker på den drabbade familjen!!


På lördag fyller jag år och hundutställning är det som vanligt då i Stockholm.

Jag älskar min kära sambo mer än någonsin, men jag har ju alltid älskat honom och nu i december är det 24år sedan vi förlovade oss på en resturang:)
Jag njuter av familjen som ger mig LYCKA och KÄRLEK och det räcker till mycket även om pengarna är sinade förlänge sedan.

Livet går inte att focera eller springa förbi, utan Livet måste NJUTAS av  varje sekund!!
Man lär så länge man lever!


En hanvalp kvar..

2009-12-09 @ 15:27:13
Endast en hanvalp kvar till Salu!!!

 Här är Fighter som är till Salu!

För Dig som vill jobba med din hund aktivt och vill hålla kontakten med uppfödaren Carina.
Jag kommer så klart också vilja följa dessa underbara hundvalpar i sin uppväxt!!


Sorg

2009-12-04 @ 16:05:06
Vad som har gjort att jag inte har orkat skriva på bloggen nu är först efter min Rehabilitering som tog musten ur mig och vände allt upp och ner i mitt liv.

Sedan drabbades en kär och nära vän till mig och min familj en plöstlig total försämring från ena dagen pratade med mig i telefonen och några timmar senare i koma och respirator.

Men Tanke på den drabbade familjen så går jag inte in närmare här utan säger bara att Jag och min familj sörjer djupt över det som har hänt och tänker på den drabbade familjen i den svåra stunden!!

Alla som håller av denna ljuvliga familjen är bedrövade och gråter!

Valparna

2009-12-04 @ 15:59:37
Dessa bilder tog vi på valparna när dom var 6 veckor och det var för 2 veckors sedan. Tanken var tänkt att jag skulle åka till Carina och valparna förra fredagen och denna fredagen, men saker har gjort att jag inte kunnat.

Jag hade gärna velat titta på valparna, men nu får man ta det som det är.

Här är några bilder på dom söta valparna och det är ena riktiga godingar.

 Valparna är så otroligt sociala, super trevliga!
 Valparna har en super mamma som kallas för Bessie!
 Och valparna passar på att använda sina sylvassa tänder:) Underbart med valpar!
 Se så lugn Bessie är och hur valparna leker på köksgolvet utan att totalt hänga på sin mamma!
 Valparna är duktiga på att bära redan och då menar jag allt;)
 Pojkarna leker med leksaken och tjejen sitter och filosoferar just för stunden för att ha röjt runt på köksgolvet innan.
 Efter en runda på köksgolvet och härjat av sig och umgåtts med folk/määniskor så blir valpar alltid trötta och rasar ihop i en hög bara så där plötsligt!

Tusen Tack Carina för fikat, valptitten och jag hoppas kunna titta på valparna lite senare fram över, men jag kan inte lovat något just nu.


RSS 2.0