Gå och se filmen!

2009-01-31 @ 20:02:10
Jag säger bara gå och se filmen!!!

Super bra!!

Filmen som jag och min sotter Cecilia såg heter Revolutionary Road!
 Vilken känslosam film!! Dock grät inte jag, men grep tag i mig för det handlar om oss människor och om vi är nöjda med vårat liv och om vi har gjort det vi har önskat i våra liv! En djup filmen som berör!!

Snart Bio *ler*

2009-01-31 @ 12:08:27
Snart bär det av på Bio besök med äldsta dottern Cecilia. Vi skall titta på en bra film och innan dess skall vi fika på stan tillsammans *ler* Mysigt!!

Så nu sitter man här och väntar tills klockan skall gå lite till innan man åker.

Hundarna har fått sitt och likaså även katterna. Hundarna ligger lugnt och sover nu för dom är trötta efter sin rusch imorse. Det är härligt och se dom få springa av sig sin energi.

Såg att vi hade besök i granen idag, av Herr eller Dam Ekorren!! Det mer eller mindre flög ner granskott, som allt hamnar på marken och det är nu igen fullt av dessa granskott!!! Suck!! Jag som hade städat så fint på marken och tagit bort en 4-5 skottkärror med granskott tidigare i denna månaden.
För låter man granskotten få ligga på marken så kommer det in i hundarnas pälsar och det i sin tur drar med sig in i huset eller runt om på tomten, vilket inte skulle bli så kul till sommaren då man vill gärna gå barfota eller ligga på en filt på gräsmattan.

Så bort med dessa förskräckliga granskott!!!

Massor av fåglar har vi också vid fågelbordet *ler*
Härligt med fågelsång, vilket man lyssnar alldeles för sällan på!!

Nä nu måste jag nog fixa naglarna också *ler*

Kram och fortsatt Trevlig Helg!!

livet går vidare

2009-01-29 @ 20:48:52
 ibland får livet sina törnar och gör att man blir så ledsen, men trots detta så går livet vidare och man får rycka upp sig i kragen.

Varför skall man vara så noggrann i allt man gör och varför kan man inte bara släppa taget.
Just nu suger livet!!

slagsmål på verandan imorse

2009-01-29 @ 07:53:46
Imorse, alltså tidigare än nu, så var jag i köket med hundarna och även Matilda var där också. Plötsligt så hör vi slagsmål på verandan av katter.

Vi har ju två katter, men dom brukar ju aldrig slåss så där och genast blev jag orolig om det var någon som var skadad och gick genast ut på verandan för att titta.
Naturligtvis så fanns det ingen katt kvar när jag kom ut, men jag lyckades locka in först Grynet- vår jaktkatt, såg lite haltande ut, men sedan gick det över.

Gav henne mera burkmat, eftersom detta hade just tagit slut. Ropade och ropade på Emma, hon kommer inte på inkallning som Grynet gör, utan tar mera tid på sig och ibland kommer hon inte alls.
Jag tog med mig kattmatsburken ut och lockande och lockade, men ingen Ems- som vi kallar Emma för.

Jag blev orolig och tänkte................... Kan det vara möjligt att våra två katter kunde slåss så, som aldrig brukar slåss. Däremot brukar Grynet tala om för Emma vem som bestämmer, men det är ju inte samma sak.
Detta slagsmål på verandan var ett rejält kattslagsmål med skrikande katter!!

När Tomas skulle starta bilen, så bad jag honom att försöka få in Emma och han lyckades.
Hon var inte heller skadad och normalt sett så brukar inte Emma vara på verandan, utan hon springer genast ut till vår skogsdunge och gömmer sig och spejar.

Troligen hade någon av grannkatterna kommit till vår veranda, vilket är numera väldigt ovanligt eftersom Grynet schasar bort alla katterna från vår tomt.

Hundarna var alldeles tossiga och ville mer än gärna ut för att se vad som pågick där ute. Hundarna vill ju ha mera koll på läget!! Kan tala om att snön och marken var noga genomsökt av hundarnas näsa. Inget slapp undan och dessutom så skällde hundarna till också för att markera att någon annan hade faktiskt varit in på våran tomt, vilekt dom aldrig brukar göra när våra katter går på tomten............................. så det måste ha varit någon grannes katt, hoppas inte att den är skada bara. Jag gillar inte när det uppstår blodvite!!!

En liten bekännelse *ler*

2009-01-28 @ 20:50:08
Jag måste berätta något, lite av en bekännelse........................ *ler*

Jag älskar julen och julgranen och juleljusen och har svårt för att släppa taget om ljusfriden här hemma i mörkret.
I helgen så åker jul sakerna ut, till min stora sorg *snyft*

Sedan blir det så kalt och kallt här inne, även om julgransbelysningen inte värmer, så värmer den ändå med sitt sken i mörkret.

Sedan så har jag för drygt 1 år sedan börjat att gilla starkt mjölk med Kellog's K Special Red Berries
 Det är som underbart gott med mjölk och dessa flingor!!! Jag brukar som vanligt äta detta till lunch när ingen är hemma. Alltid samma sak och jag kan nästan längta efter detta att äta om jag inte äter flingorna och mjölken under helgen t.ex.

Nu har dom lanserat ut en ny Kellog's K Special, men tanken var egentligen till kvällen för dom som är sötsugna, men jag tar den nya varianten till lunchen istället nu *skratt*

Det är med mörk chokladbitar eller snarare överdrag med mörk choklad på vissa flingor och så finns det jordgubbsbitar. Ja ,det är så gott så jag nästan blir sugen redan nu *skratt*

Det blir bara mer och mer *skratt*

2009-01-28 @ 08:56:59
Jag måste skratta när jag säger detta *ler stort*

Först gjorde jag en hemsidan för våra hundar och kenneln och uppdaterade den ganska ofta, men så sinade uppdateringarna och allt låg mera på is.

Efter ett bra tag upptäckte jag bloggen som en uppdatering till vår hemsida om hundarna, det var ju så mycket enklare att uppdatera på bloggen och lättare att skriva och fixa med bilderna.

Så nu har man varit ganska aktiv i bloggandet som jag aldrig trodde jag skulle göra i mitt liv, inte för att jag är urgammal, men helelr inte pur ung *skratt*

Så i november så starta jag igång Facebook också, men la det lite på is för jag är ju mer i bloggen, fast en hel del av mina arbetskamrater är i Facebook.
Nu har jag fått förfrågningar några gånger från Facebook och sedan en gammal kompis, så nu blir det väl Facebook också. Gisse, inte visste jag att detta skulle ta så stora propositioner!!!!

I Facebook så skall man söka upp sina vänner och dom skal godkänna dig, dessutom skall du vara inloggad, så man kan inte se och läsa allt där. Så jag softar lite och tar det lugnt på detta område än så länge *skratt*

Nu skall jag sova för jag har jobbat natt!

Ridning och inredning

2009-01-26 @ 21:57:04
Idag när vi -Matilda som rider och jag följer med som skjuts och support, kom till stallet så var det fullt ös som vanligt. Och som vanligt så fick Matilda rida på Sonia, vilket hon gillar, men jag får sadla och tränsa hästen, som mammor skall göra *ler*

Ridningen bestod av att lära sig rida på volter och dom fick även galoppera själva. Förra gången så skenade en häst och satte fart på dom övriga hästarna och Matilda kunde konsten att hålla sig kvar på hästryggen och bromsa sin häst osm hon då red.
Idag när nästa lektionen var klar så ser jag hur Matilda börjer sig ner på ena sidan och vips, så har hon trillat av hästen dock i sakta trav. Självklart blev hon ledsen och mamma som jag är så kom jag ner lugnt och sansat till managen för att hjälpa Matilda upp på häst ryggen. Jag blev också väldigt nyfiken på varför i jösses namn hon ramlade av nu när hon kunnat hålla sig kvar när andra hästar skenar omkring henne. Hon skulle fixa stigbygeln, vilket man har fötterna i, för den som inte vet detta. Och detta trodde hon att hon skulle kunna göra i trav framåt lutande, det skulle inte ens jag klara och fallet från hästen blev inte så farligt utan hästen stannade så fint så brevid henne.

När kvällen kom så hade lite ont i rumpan, svanskotan och huvudvärk, så vi får se hur det blir imorgon, om allt har lagt sig.

Jag tittade på TV ikväll med Simon & Tomas inrednings killarna på Tv3, vilken lägenhet!!! Wow!!!
Jag gillar dessa killar, så humoristiska med idéer och dessutom har dom hundar båda två *ler* Alltså hundmänniskor!!Nu snart blir det kväller och jag skall krypa ner till min sköna säng!

Vi hörs imorgon!

Greta var här idag på visit!

2009-01-26 @ 14:42:15
 Så underbart att få träffa Greta igen och hon mådde väldigt bra!! När Ann sa i telefonen igår att hon kanske var lite tjock, så blev jag lite rädd, men det behövde jag inte alls bli, för Greta var fin i hullet!!

Arne blev super glad av att Greta kom, men hon uppskattade inte honom alls så mycket som han älskade henne. Greta sa bestämt ifrån, fast det struntade Arne i, som vanligt *skratt*

Däremot så gick Greta noga igenom hela tomten för att checka av om något hade förändrats sig sedan hon åkte sist.
Greta är så underbar på alla sätt och det sved till i mitt hjärtat när dom åkte.

Det är tur att dom inte bor så långt borta och att vi kan träffas lite nu och då, så jag får se henne *ler*
Greta åkte i baksätet när dom åkte hem till husse. Husse som ligger sjuk där hemma, så vi får säga krya på dig!

Lite av ...

2009-01-25 @ 21:14:33
Lite av en slappar dag faktiskt!!!

Idag har vi tagit det lugnt här hemma, katterna, hundarna och vi- 4 i familjen.

Oskar åkte in och tittade på en lägenhetsvisning mitt på dagen, hade han haft pengar så hade han köpt den direkt. Han blev liksom förälskad i lägenheten, för dess form, yta och placering i stan. Allt det han önskade sig fanns nästan i lägenheten. Efteråt när han kom hem så pratade vi länge på bostaden *ler*

Vad som är viktigast här i livet, en snygg lägenhet och kanske inte så mycket mera eller en mindre snygg lägenhet och kunna göra mera saker. Vi prioriterar olika saker här i livet- alla människor.

Och det är ju tur det, för det skapar olika saker, typer till allt för att kunna ge oss alla det vi vill ha.
Det blev djupt det där, men jag håller med om detta.

Tomas och jag har roat oss med att länsa på papper som man så gärna spar!! Suck!
Jag hade flera pärmar med papper på hundar, ögonlysningspapper- kvitton och mycket mer där till som dagisavgifter från 2002 när minsta dotter gick på dagis, blev lite nostalgisk, fast pappren åkte i sopnedkastet- soptunnan.

Så nu har jag mera plats här i hyllorna för pärmar och flera pärmar är nu tomma för att fyllas *skratt*
Ja, jag vet jag har en pärm för varje hund och jag har papper i noga ordning om det skulle vara så, jag gillar ordning *ler*

Jag har mailat lite med folk och imorgon får jag besök av Greta som har tydligen tjockat på sig, vi får se om det är så *skr

Lite bättre

2009-01-24 @ 17:34:33
Idag är det lite bättre för Mallow och hennes tass. Fast igår ville hon inte ens gå ut och hon höll gärna sin skadade tass uppe i luften. Idag är hon lite bättre, men gillar inte när vi inspekterar pulpan och tassen, då skriker hon till, även om vi inte har gjort henne illa, men hon gör det i fall att det skulle göra ont.

Så det går åt det bättre hållet med pulpan och tassen, men det gäller att ta det lugnt! Tur att jag jobbar natt nu och endast enkla nätter, alltså en natt i veckan, så man kan ha koll på tassen och klon.

Idag så var endast Tomas ute med grabbarna i skogen för jag dammsög och tvättade golven. Därefter bakade jag kladdkaka och gjorde mat.

Jag har som sagt också fixat med blommorna också, så dagen har gått ändå och rätt fort också.

Nu snart blir det fika *ler*

Igår pratade jag med en valpköpare som har två grabbar- hanar från oss och dom är 14år och 12år gamla, fast det är lite på sista versen dom finns kvar i livet. Med ålderdom kommer också sådant som att hundarna kan tappa vikt eller svårt att resa sig upp från att dom ligger. Men än så länge går allt bra och dom äter och dricker också.

Trevlig Helg till Er alla

Då var det fredag och helg

2009-01-23 @ 07:44:25

Jag har nu jobbat i 3 nätter på mitt nya jobb och gick av mitt arbete igår morse.

I tisdagsnatt så gick jag inte dubbelt utan jobbade självständigt och nu från nästa vecka så skall jag jobba själv utan dubbelgång för upplärning. Det kan tyckas förvirrande att man skall gå dubbelgång när man jobbat i vården i över 20år, men som sagt så är det nytt jobb, nya rutiner och helt annan vård.

Här är patienterna friska förutom det gynekologiska orsakerna dom kommer för och opereras för. Personalen är super trevliga på mitt nya jobb.

Idag har jag vissa ärenden till stan sedan skall jag hem och ta det lugnt *ler* Mysa med hundarna och invänta på min dotter Matilda som kommer hem från skolan vid 13.30 tiden.

Vi får se vad vi gör i helgen, men vi skall umgås och ha det mysigt i allafall *ler*

Igår slet Mallow av sig ytterhölje på klon, så nu är det bara pulpan blottad. Hon skrek till när det hände och därefter blödde det som attan. Hon hade bråttom in och av en olyckshändelse så måste hon fastnat på något sätt med klon.

Tur att man är hemma nu och inte jobbar, så man kan titta till såret.

Stackars Mallow!!!

På återhörande!


Grynet i garderoben

2009-01-23 @ 07:36:33
 Här om dagen så krånglade en av garderobsdörrarna inne hos Matilda och det är en skjutdörr. Naturligtvis så blev katten Grynet så intresserad av vad som hände så när ingen såg på så gick hon in i garderoben.

Strax därpå så stängdes garderobsdörren utan vetskap av att Grynet satt där inne. Sonen Oskar hörde hur det mjauade, men vi satt i köket och Oskar i sitt rum som är närmare till Matildas rum, så vi hörde inget.

När Oskar hade letat efter ljudet och fann Grynet sittande i garderoben som är av en större modell, så blev han överraskad och hon Grynet glad av att komma ut därifrån. Tänk att hon skall vara så nyfiken, den där Grynet!!!

Samtidigt så kan man inget annat än att le för Grynet är så rolig på så många sätt och hon skall alltid ha koll på allting, som en polis *skratt*

 Våran älskade Grynet

Allt bra

2009-01-20 @ 08:47:59
Lucy kom och hälsade på hos oss i förra veckan och hon mådde prima och hade gått ner i kilon, vilket var super. Allt är bra med Lucy och dom som äger henne*ler*

Just nu saknar jag valpsniffarna och valpar runt mig, det var så länge sedan man hade valpar *ler*

Just nu handlar allt om att hålla sig flytande och sedan får vi se vad tiden utvisar *ler*

Kram

Hur blir det????

2009-01-15 @ 21:02:44
Som sagt så har mycket hänt den sista tiden här hos oss och mestadels har hänt mig, men det drabbar ju även vår familj.

Nytt jobb, mindre pengar, mindre antal hundar, ont i kroppen som styr min hälsa och min frustration stiger och förra året så flyttade Cecilia med sin kille Micke och deras hund Saga och nu har dom även en ny hund till som kallas för Betty *ler*

Eftersom mycket har hänt så slog jag upp på skoj Horoskop för 2009 och då för mig som Skytte!

Detta fann jag att läsa.....................................

Skytten 22 nov - 21 dec

I år startar en längre period av ditt liv där dina värderingar kommer att genomgå en transformerande förändringsprocess. Hur du värderar dig själv och dina resurser och din syn på dina pengar. Om de är mer viktiga för dig än något annat i livet kommer universum att se till att du blir utan ett tag. Om du värderar dina prylar mer än dig själv och din andliga utveckling, kommer universum in och hjälper dig att befria dig från sånt som hindrar dig att komma vidare. Och det enda du kan göra är att acceptera. Och ännu hellre, att själv hjälpa till i förändringsprocessen. Det är inte så skrämmande som det låter, men en skytt som stagnerat i sin materiella och ekonomiska sörja är en olycklig skytt. Se det i stället som en befrielse. Du blir en friare människa efteråt och kommer garanterat att hitta något annat som du kommer att uppskatta ännu mera. Du som är född 23-25 november kan läsa om pluto i stenbocken (Kategori: Om planeterna) för denna energi har precis inverkat i ditt liv och du känner nu av efterdyningarna.

Din närmaste omgivning utvidgas i år
och för med sig mera mer kommunikation med syskon och grannar, och även kortare resor prioriteras under hela året. Ansträng dig själv att prata mera med folk du möter, plötsligt får du en lysande idé som kan ta dig flera steg framåt. Kanhända att en ofrivillig flytt är på gång, orsakad av något du inte har kontroll över. Huset kanske ska rivas eller säljas och du måste söka dig en ny bostad. Ha ett öppet sinne och välkomna all förändring i ditt liv i år. I juni är det fullmåne i skytten och om du har möjlighet att planera in en längre resa då kommer det att ge dig ett välbehövligt avbrott. Miljöombytet kommer att lyfta din ande och du träffar på nya människor som inspirerar dig. Du får nya perspektiv och kan se ditt liv ut en ny synvinkel. Problem med chefer, tjänstemän och folk i maktposition verkar följa dig året ut och det kan bero på negativ karma. Om du själv gör allt du kan och ändå inte lyckas påverka och förändra, eller få din röst hörd kan du vara säker på att det är gammal karma som spökar. Det bästa du kan göra är att ta ett djupt andetag och låta situationen spela ut i full blom och på så sätt minimera riskerna för att ytterligare skapa negativ karma åt dig själv. I november kan en gammal vänskap förvandlas till kärlek, eller att du träffar någon genom någon social grupp som du tillhör, en förening kanske. Håll utkik, kärleken är på G till dig, men vänskapen kommer först.

Hittat från Astrocoach


Kärlekslivet behöver jag inte oroa mig för, eftersom jag har min älskade sambo och vi har varit ihop i 25år nu *ler*

Sedan fann jag lite till om Skytten................................

Skytten 2009

Skytten dansar till en annan låt under 2009. Du kommer att överraskas av alla förändringar som du kommer att gå genom under året. "Låter jobbigt"
Medan andra måste arbeta hårt för att åstadkomma någonting, kommer skytten att till synes få allting gratis. "Det låter bättre *ler*"

En del skyttar hade en gammal dröm om att se ett visst land som ligger långt borta. Ni kommer under 2009 kanske att upptäcka att Ni har möjlighet att uppfylla den drömmen och Ni kommer att stifta bekantskap med det främmande. Kanske innebär den här resan en ny utbildning för Er. Något händer i samband med den här resan som väcker Er törst efter kunskap.

Skytten kommer under 2009 att visa sig ekonomiskt kompetenta och de kommer även att visa prov på självkontroll.
Under januari, februari och mars kommer de viktiga händelserna i Era liv att äga rum. Ni kommer att förstå innebörden i det som sker i Era liv ett personligt prägel.
Ni kan vända allt i den önskade riktningen, genom att tillämpa ett improviserat livsstrategi.
Skytten kommer att  skydda sin personliga integritet under 2009 på ett mycket effektivt sätt, tack vare dess vilja och beslutsamhet. "Undrar verkligen hur detta år skall bli, lite oroligt"

För skytten betyder 2009 i stort sett starkare band till sina vänner, inte minst till hans eller hennes partner "alltså min kära sambo,yes!"
Har Ni ett fast förhållande kan Ni under 2009 gifta Er!!!!

Hittat från Twice

Så jag hoppas innerligt att jag skall bli klokare efter detta året med min kropp, hundarna och jobbet som ger mig lönen.

 

 

 

 flytande

2009-01-13 @ 21:09:24
Här går allt sin gilla gång *ler*
Hundarna får sitt, katterna sitt och även ute fåglarna får sitt.

Det nya jobbet är bra, men inte himmelskt. Är lite förvånad över vissa saker!
Längtar att få jobba natt som jag nu kommer göra i nästa vecka. Längtar så efter fredag, lördag och söndag då jag är ledig och skall njuta av ledigheten med familj och hundarna *ler*

Kram

Här kommer lite bilder *ler*

2009-01-12 @ 08:55:23
Ja, nu har jag lite tid innan jag skall till jobbet *ler*
Börjar kl.14.00, men om man skall ha en parkeringsplats så måste man vara ute i god tid för att få en sådan.
Akuten börjar kl.12.30 och Centraloperationen börjar kl.11.30 om inget är ändrat och det bnetyder ju att dom flesta har ju redan kommit till sjukhuset och parkerat sina bilar och ingen har åkt ifrån jobbet, så kl.14.00 är en dålig tid att börja på för man får antingen åka i så god tid som möjligt för att få en parkering eller så får man chansa och komma eventuellt försent, vilket man inte vill.

Imorgon börjar jag kl.6.45 igen och har man jobbat kväll dagen innan, så tycker jag att det är väldigt jobbigt att bara hem och vända på kudden för att åka på nytt igen. Men det är bara denna vecka som jag jobbar dag och idag kväll för sedan jobbar jag endast natt *ler* Skönt!!!!

Saknar akuten, samarbete och flexibiliteten! Allting har ju en fördel och en nackdel, så är det ju med alla jobb! Mitt nya jobb som jag endast jobbat på i 3 dagar, har en trevlig personal, men som undersköterska så jobbar man inte ihop med sin sjuksköterska- detta har man tvistat om länge på avdelningen, sjuksköterskorna vägrar att gå ut i vården och jobba med oss undersköterskor. Det är kanske lite annat på natten, vi får se.

Akuten har läkare runt hörnet kan man säga, vilket inte min nuvarande arbetsplats har på samma sätt. Det är så två olika världar dessa två!! Det är en omställning och en stor sådan för min del.

Nyår har varit och min pappa fyllde 65år då.
 Vi åt och umgicks hela kvällen med teater inlagt i schemat! Trevligt!

Dagen efter den 1januari var mer en slappar dag för oss alla, Micke o Cecilia och vår familj som bor hemma Tomas, Oskar och Matilda o jag förståss tog det lugnt.

 Kvällen kom och ljusen tändes i fönstren och på bordet, dock inte här!

  

Dagen är den 2 januari 2009! Här försöker man tränga sig ner i den lilla hemgjorda lådan som är egentligen gjord för dvärgpinchern Saga, här skall dom stora hundarna försöka tränga sig ner i och som vanligt så sväller dom över, fast dom gillar lådan skarpt *skratt*

  Hundarna älskar att få vara nära oss och gärna vid köksbordet eftrsom det trillar ner lite godsaker lite nu och då härifrån *ler*

 Här är det den 3 januari 2009 och vi har som vanligt mysigt med ljusen och trevlig samvaro.

 Som sagt så försöker hundarna tränga sig ner i den lilla bädden oavsett hur små eller stora dom är *skratt*
 Söta Emma våga sig upp på köksstolen och jag hann ta en bild på henne. Hon brukar sova ibland på köksbordet, men så fort vi kommer in i köket så hoppar hon genast ner på stolen, för hon vet så väl. Dessutom så är ju våra katter och hundar väldigt bortskämda med att få lite skinka eller annat från bordet, men dom får aldrig ta själva utan vi serverar åt dom *ler*

 Det är den 4 januari 2009 och vi beger oss på en hundpromenad igen, denna gången går vi mitt på dagen för det är så hiskelligt kallt!! På morgonen denna dag hade vi 16 minus grader och ingen ville gå ut, inte ens katterna. Mitt på dagen blev det så varmt till hela 11 minus grader och då gick vi rundan. Fy bövelen va kallt!!!

  
Även fast vi har klätt på oss rejält, så fryser Matilda och Tomas hjälper till att fixa hennes sjal för ansiktet. Det är full mundering, med allt vad det innebär.

  

Det var ändå behagligt när solen trängde igenom med sina strålar i skogen.
   Hundarna brydde sig inget märkbart att det var så kallt, dom älskar att springa i skogen och dom ger gärna all sin energi till att springa, dock springer dom inte planlöst utan använder sin näsa och nosar på lukter- spårar i skogen.

 Som sagt så var det fullt ös!
  

   

Jag kan tala om att efter skogspromenaden var det skönt att komma in i värmen!!!

I förrgår så trimmade jag våra 3 hundar och det gick faktiskt väldigt bra, vilket det inte har gjort på mycket länge *ler*
Så nu har vi nyfriserade hundar, det känns väldigt skönt!!

Igår var vi till min svärmor, Tomas mamma som fyller idag 79år. Vi gratulerade henne igår för att jag jobbar ikväll och dessutom så rider Matilda ikväll också, då kör storebror Oskar henne till ridningen. Tur att man kan hjälpas åt *ler*

Så vi kanske hörs imorgon kväll om jag inte är allt för trött *skratt*

Kram!

Jag borde.......

2009-01-08 @ 20:02:14
Jag borde lägga in nya bilder från våran promenad eller andra bilder på hundarna och så, men jag hinner inte.

Dagarna går fort, jobbar och kvällarna går ännu fortare eftersom då skall man hinna med så mycket innan man går och lägger sig.

Våra hundar och katter mår bra annars, allt går sin gilla gång här hemma förutom att jag är borta nu om dagarna eftersom jag håller på att skolas in i mitt nya jobb. Nästa vecka blir det kvällstur och dagsturer, 4 arbetspass, må-torsdag och efter detta blir det bara nätter.

På helgerna sitter jag inte gärna framför datorn, utan umgås hellre med familjen och går ut med hundarna i skogen. Så Ni som vill se lite nytt här får hållas till tåls, så återkommer jag inom kort igen när jag kan sitta och greja med bilderna så dom blir mindre till storleken så att Ni kan titta på dom*ler*

Synes inom kort *ler*

Imorgon gäller det:)

2009-01-06 @ 14:26:11
Imorgon börjar jobba på nya jobbet, skall gå upp kl.4.30 och jobbet börjar kl.6.45. Jag slutar kl.15.45 och så skall jag jobba i 3dagar. Gisses!!!!

Jag som älskar att jobba natt, detta kommer bli svårt för mig att göra så här, men så är det på nya jobb!! Man skall inskolas så att man känner sig trygg och jag tycker detta är bra att man gör så, men det blir jobbigt när man inte är van *skratt*

För övrigt så har vi haft det lugnt här, så när som att vi just nu är barnvakt åt Saga! Sagas matte och husse är ute på vift *ler* Dom åkte i morse och kommer hem till oss snart! Matilda, den yngsta dottern är hos sin klasskompis.

När jag skjutsade Matilda till kompisen så passade Tomas att gå ut med Saga och dom övriga hundarna, alltså våra hundar. Det är så härligt att se hundarna springa precis som dom vill, men när vi visslar till så kommer dom direkt.

Igår var jag och Matilda till denna kompis som hon är hos just nu, hon var och red och vi tittade på henne. Det var den ridskolan som Matilda slutade på för ett tag sedan.

Vill också berätta att det går jättebra för Lucy!!! Lucy får springa fritt i skogen 2ggr om dagen och dom tränar inkallning och gömmer sig så hon lär sig att vara observant. Även träning att få stanna kvar i huset i lugn och ro går jättebra och Lucy stressar inte upp sig längre. Vet inte om det har med all motion att göra också eller även om Whiskeys lugn har en inverkan *ler* Men bra  går det vill ägarna rapportera om!
Dom älskar Lucy i fulla mått och hon älskar dom tillbaka och har kommit till ro *ler*

Även lite rapport från Greta har kommit också!
Även här fungerar allt super!
Greta är lydig, fast hon har mycket motor *ler* Hon springa även hon i skogen både med husse och jakttränas, men också med dom äldre barnen som nu är dryga 20år *ler*
När dom hade varit på promenad så fick Greta en T-shirt eftersom hon har ju inte så mycket hår på sig och Greta var nöjd och glad för detta!!!
Greta äter allt enligt dom nya ägarna, på gott och ont!

Så året har börjat bra än så länge!

Denna vecka skall jag jobba dag i 3dagar, nästa vecka skall jag jobba 1kvällstur och 3dagar dag igen- alltså 4dagars arbete. Veckan därpå skall jag börja jobba natt och sedan får jag jobba själv utan inskolning!! Nu blir det mycket att lära sig igen *skratt*

Vi ses!!!

Nytt År och bilder på Bullen!

2009-01-02 @ 07:59:03
Ja, nu är det Nytt År, känns konstigt.

Gud vad tiden går fort!

Fick bilder på Bullen med hans kompisar, Det Tackar vi för!!!!

  
Bullen har en springerspaniel pojke och en irländsk setter tjej som kompisar och som dom tillsammans lever ihop.
Bullen har gått några viltspårskurser och vad jag har hört så är han en hejjare i skogen också *ler*

  
 Dessa hundar går många och lång promenader i skog och mark för få utlopp för sin energi, så vältränade är dom.

  

Tack för bilderna på Bullen och company *ler*

Ser framemot fler bilder nu när Ni har en Ny kamera *ler*

Alltid kul att få återspeglar bilder på hundarna i dess privata livet i hemmet som i skogen, alltid tacksamma för bilder!

På återseende!

RSS 2.0