Av varje

2010-01-30 @ 09:45:47
Här kommer lite av varje *ler*

Jag har jobbat sedan den 7/1 med Data arbete, provat oss fram Arbetsgivaren- min chef och jag om hur det känns i kroppen med att jobba varje dag eller varannan dag, antal timmar etc.

Nu den kommande veckan skall jag på min sista vecka på Rehabilitering! Först gick jag i höstas 1 vecka Analysvecka och sedan i november så gick jag 3 veckor *tuffa* Rehabiliteringsveckor och nu blir det *knyta påsen veckan* som man brukar säga, den veckan som kommer där man försöker se om hur man har lyckats under dessa 2 månader och hur mycket bättre man har blivit i sin kropp.

Tycker läkaren att man skall göra en "Ny" sådan här period med 5 veckor till av Rehabilitering för att det skall öka chanserna till att bli ännu bättre så säger läkaren detta nu den veckan som kommer. DEt blir också mera klarar riktlinjer tror jag om vilket arbete som passar mig bäst, hur mycket procent skall jag jobba framöver etc.

Idag åkte sonen på kurs som skall vara i 4 dagar och sedan så kommer han att åka till nästa helg också på kurs. Skönt för honom att han får prova sina vingar.

Vi har köpt oss en ny dator som stått bara på bänken i väntan på den nya skivan "Uppgradering till Windows 7" som kom här i veckan. DEt blev dotterns lycka som hon har längtat!!!!
Så idag så blir det installation av ny dator med Windows7 och därefter lär man inte få en chans till den nya datorn då dottern skall spela Sims3 som hon har längtat att få spela!

Så vi får se när man får chansen till datorn nästa gång och förstå sig på den nya datorn. DEn här datorn är gammal och inkörd så denna kan man! Det kommer bli svårt i början, men man lär sig väl så småningom *ler* Den gamla datorn har varit alladels förlänge som vi har hela tiden gjort ändringar på och lagat, men nu så blir det nytt härligt!

Hundarna har det bra, njuter av snölivet och bilder kommer jag att ta på dom i snön m.m och uppdaterar senare när det blir lugnare och ledigt vid datorn igen!

Nej, nu skall jag föra över lite saker som jag vill behålla till min externa hårddisken innan allt går förlorat!


Blodspår

2010-01-25 @ 08:17:16
I helgen så luktade Alice på annan doft av blod!

Vi gick våran promenad och då fann jag blod på några ställen, troligen ett rådjur elelr hare som gjort sig illa. I spåret så kunde man se dessa bloddroppar, men det var inte så mycket, men Alice blev väldigt konfunderad över lukten!

Vi gick lite längre i våran promenad och längre bort fann jag också lite mera blod och en kvist som haren har gnagit på och den luktade väldigt intressant enligt Alice!

Så det blev en ny upptäckt för Alice att det finns ännu flera dofter att lukta på *ler*


Så svårt

2010-01-19 @ 21:49:17
Min vän som dog hastigt finns kvar i mina tankar varje dag och min saknad är så otroligt stor!!

Jag vill ringa till min vän nu, just nu och berätta saker och ting, men det går inte för min vän finns inte mera!

Jag undrar om min vän kanske trots allt kanske kan se och höra vad man känner?! Hoppas det, för min saknad till min vän är så stor och jag vill dela med mig av så mycket som händer här i livet!! Jag vill dela med mig av mitt till min vän och jag kan inte dela det med vännen för llivet rycktes bort!

Jag skriver så mycket fel i mina ord och mina meningar blir så fel, och då finns vännen där starkare än någonsin!!! Varför skulle det bli så här?

Jag menar att inte nu när livet ändå var i gungning, när vi två var mitt i livet och kanske skulle glädjas till varandra och våra liv, skratta och ha roligt!

Jag har min väns mobilnummer kvar i min mobil och jag kan inte förmå mig att ta bort detta, för jag vill att min vän skall finnas kvar hos mig!! Saknar min vän så!!!

VARFÖR skall livet ta sina egna vägar??
Det finns dagarna när  saknaden blir större än någonsin och man gråter och längtar efter sin vän, sedan finns det dagar man klarar bättre!

Att man föds och dör det gör vi alla, men vi föds nyfödda och dör oftast gamla, förhoppningsvis av endast ålderdom.

Men när döden tar vänners liv för sjukdom och olyckor då hatar jag döden!
Jag är inte rädd för döden, jag har sett döden på nära håll och den kan faktiskt vara vacker om man får säga så, så fridfullt med anhöriga i sin närhet, ståendes där av kärlek..................

men att ryckas bort så ohämmat från livet, så förfärligt!!

Jag saknar min vän så otroligt mycket!! Tror fortfarande att detta är bara en mardröm som jag skall förhoppningsvis vakna upp ur!! Smärtan är så total!!


Lär sig?!

2010-01-19 @ 21:19:31
Att lära sig olika saker kan vara enkel för en del och svårt och trögt för andra!

Alice är nu 1år och det är först nu hon har fattat detta med vad olika lukter har för olika betydelser!!!

Man kan inget annat än att bli full i skratt!

Ett helt år har gått och nu först börjar hon att förstå, detta med olika kissdofter, rådjursdofter, andra som har trampat i snön eller på marken som också har givit ifrån sig dofter!

Nu luktar Alice för brinnande liv på både det ena och det andra! Det är bra att hon utvecklas och mognar på sig i sin utveckling! Jag går ju mina promenader och har Alice lös, tränar inkallning, mycket beröm.

Förut så förstod inte Alice innerbörden om man kom på inkallning så kunde man få godis t.ex. och att orden och smekningarna var som beröm för att supportra henne, det förstod hon inte, men nu så börjar polleten trilla ner och allt börja falla på plats!! Efter idogt tränande, supportrande så kanske saker har givit resultat!!

Vi får hoppas detta, att Alice börjar förstå olika saker och vd det får för följder! Att Alice numera söker ut  (en bit från mig elelr gården) att hon vågar gå *före* och ta för sig är ett *STORT* plus i hennes utveckling!!
 Sådant som att utvecklas kan ta på krafterna ibland!

God natt och på återseende!

Super

2010-01-15 @ 15:58:55
Visst är det superkul när ens hundar man har fött upp gör god reklam för en som uppfödare!

Det ringde en kvinna som var intresserad av att köpa hund hos oss, för hon hade mött en hund från vår uppfödning. Väldigt glädjande!!!

Sådant är jättekul att man blir uppringd och man vill köpa just ifrån oss av alla uppfödare, men nu var det inte så glädjande för denna kvinna eftersom vi föder inte upp några Engelska Springer Spaniel längre.
Just då trodde jag fortfarande att Fighter fanns kvar som jag sett och som var Arnes avkomma, men Fighter hade just blivit såld till den lycklige ägaren Ann-Sofie, men för denna kvinna som letade efter en springer spaniel valp så fanns det ingen just hos mig eller i min omgivning.


Det glädjer mig i hjärtat att våra uppfödda hundar kan glädja andra människor och deras omgivningar!!! Det är ju inte bara uppfödarens förtjänst utan även hundägaren som skall ha en eloge som tar hand om sin hund!

Så visste blev jag glad när kvinnan ringde och visst sög det i min kropp att vilja ha springern kvar i mitt liv med uppfödning och allt, men som jag sa till kvinna i luren att man måste vara *ärlig* mot sig själv, mot sin älskade ras och mot sina tilltänkta valpköpare om man med min kropp inte klarar av saker och ting, då sviker man rasen, sviker hundarna och sviker dom valpköpare som inte har haft springer tidigare och vill ha hjälp med trimning m.m

Nä, så mycket vett och etikett har jag att jag lämnar rasen när jag inte klarar av att trimma, inte klarar av att motionera elelr uppfostra längre, när jag inte längre klarar av att springa i ringen och inte längre klarar av att ha valpar som skall fostras här hemma i valplådan och i köket, samt all städning som gäller också när man har valpar.

Men mitt hjärta bulltar fortfarande för rasen, för dess härliga underbara temperament, sån underbar hund!!! Mitt hjärta bultar också för alla dom söta valparna som man har fött upp och alla dom fikar stunder man har haft med valpköparna här hemma, lärt människor att trimma sina egna hundar och så mycket mera roligt vi har haft valpköparna och vi som uppfödare!!! DEt har givit oss och mig framför allt massor av glädje!!!


Däremot kan jag hjälpa till om det är någon som har en tik från vår uppfödning som vill ha hjälp för parning, val av hane kan jag ge tips till, men jag kan inte hjälpa till aktivt, bara ge tips och råd!

Är det någon som vill använda sig av någon hane som vi har fött upp så ställer jag gärna upp med information.

Så visst har det varit kul, roligt och väldigt stimulerande att föda upp valpkullar, se dom födas, åldras med tiden och få följa deras liv med deras ägare! Man har blivit lycklig när deras hussar och mattar har blivit glada för att deras hundar skänker dom glädje!!

Så visst sög det i tarmen och i kroppen när kvinnan ringde och ville köpa en engelsk springer spaniel ifrån oss, men jag är ärlig och jag sa att det blir inga flera valpkullar av rasen engelsk springer spaniel hos oss mera!!


Lustigt?!

2010-01-15 @ 15:41:02
I tisdags så ringde det när jag hade kommit hem från svärmos födelsedag.

Svärmor fyllde 80år och vi hade haft trevligt!
Jag blev lite förvånad att någon ville mig något så sent som vid 21-tiden.

Det visade sig att det var en annan engelsk springer spaniel uppfödare och hon pratade på om tiken och om löpet, glad i hågen, jag sa då att hon hade nog ringt fel och så var det, men vi hade en rolig pratstund och vi skrattade gott tillsammans innan vi lag på luren.

Strax därefter ringde det igen, nu visade det sig att denne person sa att han kände en vid namn XX och XX som visade sig vara en av våra valpköpare. Ja ha, sa jag och då hade denna demonstratör varit hos dom visat matttvättare och mycket mera och som avslutning på demonstrationen så får dom som ser detta uppge någon eller några som kanske är intresserad och dom som blev visade trodde kanske vi skulle bli intresserad.

Tyvärr så är jag *aldrig* intresserad av någonting som är hemdemonstrationer oavsett vad det gäller, så jag sa bestämt ifrån även fast mannen i telefonen ville promt göra entré hos oss, men jag sa så bestämt att han nog förstod att det var ingen idé att fortsätta.

Sedan blev det godnatt för oss, men lite förvånad blev man allt efter dessa samtal och så sent som vid 21tiden ungefär. Det var i tisdags!

Arnes valpar

2010-01-15 @ 15:33:22
Så härligt att Fighter blev såld! Grattis till Ann-Sofie som blev den lycklige ägaren!

Ja, det är alltid roligt att få hjälpa till!

Nu skall det bli kul att få följa valparnas utveckling!

 Om dom är lika påhittiga, glada och sällskapliga!

Varför?

2010-01-11 @ 15:39:54
Varför skall Alice tjafsa för när det gäller sina behov om man säger så???

ÄR det kallt så förstår jag att det inte är så kul att göra sina behov utomhus i -20grader eller där omkring!
Men när grannen låter eller "bara" är ute så är det svårt att kissa eller om det låter något så är det svårt *hmm*

Dom större hundarna har fattat poängen att snabbt göra sina behov för att slippa frysa och snabbt få komma in igen, men inte Alice! *hmmm*

Vi traskar i kylan och jag fryser och blir "smått" irriterad på Alice att hon inte kan sansa sig och fokusera sig på att kissa t.ex. Ibland har det gått 4 timmar och jag VET att Alice är kissnödig, men vi kan vara ute i en timme för att inte hon kan fokusera sig  och sansa sig!!!!! *Grrrrr*

När hon väl har fokuserat sig och lugnat sig så är hon så kissnödig så hon sitter länge och väl och blinkar med ögonen som "Gud vad skönt det var att få kissa" och då har man gått ute i en timme för att få henne at kissa!!!!

Alice är en sådan som kan ge skenet av att hon inte är något kissnödig alls eller nummer två så att säga! Man tror att hon är klar för sin rastning, men så är inte fallet alls.


Risken är ju att Alice kan få urinstämma, urinvägsinfektion, förstoppning om hon håller på så här!!

När vi väl går där ute i super kylan, så får jag bara med RÄTT avvägning säga med bestämd ton, lagom glad och supportrande, lagom lockande men samtidigt lite avvisande mot henne.

Ja jag vet, det låter inte klokt att hålla på så här, men är jag för glad fokuserar hon på mig elelr vill gå in och är jag för bestämd så blir hon förtryckt och kuvar vid mina fötter, så här gäller att man får Alice att växa i sin roll ,men också att hon VÅGAR. Det är Skitsvårt kan jag lova när man fryser häcken av sig i -20grader att tänka logiskt och klart i alla lägen!!

Alice borde ju ha lärt sig nu vid detta laget hur man gör för att  slippa vara ute så länge när hon fryser om sina tassar, men icke sa nicke!! *Suck*

Så varför gör småhundar så här, att inte vilja göra sina behov när det inte passar????

Dom stora hundarna gör aldrig så här!!

 Och ändå så gillar Alice snö i massor mellan varven, så jag förstår ingenting kan jag säga!!

Bio

2010-01-09 @ 12:06:02

Min sambo och jag var på Bio igår!!

Så ljuvligt härligt, bara vi två på tu man hand! Dotter var hos en kompis och vi hämtade upp henne efter Bio besöket. Sonen skjutsade vår dotter till kompisen på morgonen när jag var på jobbet. Är så tacksam för detta!

Tillbaka till Bio besöket!

Vi tittade på "Har du hört ryktet om Morgans" med skådespelarna Sara Jessica Parker och Hugh Grant. Det var premiär på filmen igår.

Dom som satt och såg filmen var blandade åldrar, tjejer, par... där antagligen har kvinnan dragit med mannen till bio som jag *skratt* för att se filmen, men sedan fanns det tjejer och killar som kompisgäng som såg filmen och även äldre i pensionsålder och däröver så det var en blandad publik skulle jag vilja säga.

Filmen fick 2-3 solar av 5 solar skulle jag betygsätta. Filmen var bra men inte jättebra, det blev många skratt i salongen av många människor, men jag har sett bättre filmer.

Sara Jessica Parker som oftas förknippas med Carrie i filmerna Sex and the City, gjorde trots allt en bra film i denna men jag skulle nog vilja se henne i filmer med modefaschion som någon modeguru eller något för hon är sådan till typen i sitt sätt att agera och vara, fast hon var rolig även i denna filmen.

Hugh Grant gör bättre film ihop med Julia Robert, en film som jag dessvärre inte kommer ihåg namnet på just nu, men där Julia Robert är superkändis på filmen och han är en bokaffärs ägare som blir kär i henne. Den filmen gör Hugh GRant så mkt bättre faktiskt!

Hugh Grant kör samma stuk i denna filmen också, samma blick och gester som den filmen med Julia. Roberts så det blir lite samma här, fast det handlade om helt annat, fast  skulle jag välja film så skulle jag välja Sex and the City om det vore för Sarah Jessica Parker eller ville jag se Hugh Grant så skulle det blil med Julia.Roberts!


 Bilden har jag lånat från den sida jag har länkat till för att visa Er den trailer som visas där om filmen.

Det var ändå trots allt värt pengarna och jag fick en del skratt under filmen, men någon romans film var det inte på det sättet, mera humorfilm!

Min kära sambo och jag hade en härlig kväll tillsammans i allafall!! Underbart!!!

Så flera Bio besök blir det i framtiden!


Fighter

2010-01-07 @ 21:09:14
 Fighter är fortfarande till Salu, vilket jag inte riktigt kan förstå för en sådan social hund och så himla bra uppfostrad av både sin mamma Bessie, uppfödaren med sin familj samt även gårdens andra hund som är en kovallare som också är med i viss uppfostran.

En valp kan inte få en bättre start här i livet för den som vill ha en social hundvalp som vill aktivera sig med sin hund och/eller jaga med sina då det finns stora förhoppningar om att anlagen skall föras över från mamma och pappa sin!!

Här är några axplock av Fighter och hans syster Fairytale som skall stanna på gården, Aila som är kovallaren och mamma Bessie är med också *ler stort*

 Här är det Fairytale till vänster och Fighter till höger på bild.
Här har vi Fighter i korgen.
 Fighter sitter i trappan! Söta goa lilla buspojken *ler stort*
 Den närmsta springervalpen med ena framtassen är tiken Fairytale och den som skuttar så fint bakom av springer valparna är Fighter och sedan är det kovallaren Aila som leker med dessa två!! Ljuvligt att se! Vilken uppfostran dom får!

 Den närmsta springern på bild är tiken Fairytale och den som står vid Ailas rumpa så är det Fighter!!

 Vem vill ha mig??? En springer pojke som vill jobba med hjärna och kroppen samt ha det underbart bra hem!!!


Bevisa

2010-01-06 @ 18:57:50
Man kan inte tro att man får hjälp och får andra människor att fatta /förstå........................

HUR ont/sjuk man är i kroppen i sin Fibromyalgi om man inte visar det för omgivningen!!

Om man utger sig för att må bra, så tror ju människor att det är så också- att man mår bra!

Jag gör det jämnt!!! Vilket jag inte skall göra!

Idag har jag så himmelskt ont i nacken och önskar att jag hade en sådan krage som håller upp i huvudet och smärtan påverkar mig fullständigt hela tiden under dagen!

Så frågar min kära sambo mig om han skall hjälpa mig och jag säger Nej, hur dum får jag bli???!!!
Sedan blir jag så slut så jag blir grinig och sur som bara den för att jag inte klarar av mera under dagen!

Det är just detta jag skall visa, be om hjälp, stå tillbaka, säga som det är för arbetskamrater, familjen och mina vänner!

Den uthållige personen jag en gång var, får sluta med detta nu och det blir min träning i vardagen att ta hand om mig själv!

 Visst är hon söt min lilla Alice, fryser här om sin tass som hon håller upp <3

Kallt!!!

2010-01-06 @ 16:21:17
Gud så kallt det är ute nu idag!!!

Imorse hade vi -26,4 och som varmast så hade vi -19 grader! Det är ju kallare än frysboxen!!

Lever vi i en värsting frysbox numera??? Det sägs ju att det skall bli varmare????!!!!!

I allafall så var jag ute med Alice och lekte och sökte bollen, hon jobbar på frenetiskt, söker och använder näsan. Vi kör lydnad och jobbar på för fullt trots kylan ute, då fryser inte Alice alls utan är helt fokuserad på sin uppgift!

Arne gick ut med husse i skogen på en promenad och fick använda sin näsa på jaktområdet!
Vi har mkt rådjur bakom oss gående i skogen!
Arne är duktig på att jobba på i skogsmarken, söker av marken bra och tappar inte tempot någon gång! Han kommer till sin husse och går ut på marken igen, kommer till husse och går ut på marken igen och detta sker automatiskt utan att man säger något till Arne!

Husse var frostig om sin mustach, jag hade frost i håret trots mössa och hundarna hade "ögonbryn" som var vita av frosten *ler*

Mallow var bara ut en snabbis för hon frös och ville inte delta i någon aktivitet! Så då fick hon gå in och vila sig inne i värmen!

 

Trots att vi har trimmat hundarna så hade Arne isklumpar under fötterna och mellan tårna, mindre is hade även Alice också under sina fötter!


Älskar?!

2010-01-04 @ 22:39:04
Alla har nog en bild av hund och katt och att dom skall vara osams, men hos oss så har vi Grynet med stor personlighet och sedan har vi Alice som är nästa lika hög som Grynet och dom leker och har kul när Grynet vill leka. Emma- den försiktiga katten leker bara inomhus och bara ibland med Alice, däremot så goas dom två mera på ett intimt sätt än vad Alice och Grynet gör, så Alice vet vem man leker vad med *skratt*

 När vi går promenad så följer gärna och ofta Grynet med oss på denna promenaden!
 Och Grynet lurpassar på Alice, vilket Alice är väl medveten om så hon tar inga risker *ler*
 Sedan sitter Grynet så där purket och burrar upp sig för att det är så himmelskt kallt ute, men med skall hon vara och gärna i smeten om hon får så hon har koll på läget!

 Grynet jagar Alice och Alice springer för glatta livet för Alice tar inga risker med Grynet.
 Alice speedar runt omkring Grynet på avstånd för att få fart på Grynet samtidigt så vill Alice ha utrymme för att kunna fly om Grynet sätter fart. Så här leker dessa två och har roligt!!
Tills Grynet har ledsnat och inte vill leka mera, till Alice förtret!

 Så då bär det av hemåt och Alice letar lite efter GRynet, men Grynet gömmer sig på avstånd för nu vill hon gå in i värmen istället *ler stort*

Så visst älskar dom varandra fast på var sitt sätt!!

Dom leker med varandra och respekterar varandra!

Det är hund och katt det för mig!

Bollar

2010-01-04 @ 22:29:06
 Varför sätter man upp bollar i ett träd när det är Jul?????

Alice älskar bollar!!!! Biljardbollar, så himla kul när familjen spelar och Alice blir till sig och blir hur aktiv som helst!!! Dessutom dessa färggranna bollarna man sätter upp i den gröna granen, det kan väl aldrig vara menat att dom skall hänga där, säger Alice!?

Alice hade svårt i början med våra julgranskulor i julgranen och var på dom hela tiden, så vi fick passa henne och säga till henne hela tiden för att få henne att sluta med detta!

  

Alice ville ta "bollar" i sin mun och slita ner dom från granen, vi hörde hur det rasslade i granen och genast var vi där och sa till henne. Alice fattade inte alls vad vi sa!!

Men nu så har hon lärt sig att uppföra sig och jag älskar adventsljusstakar och julgran som lyser upp så jag vill ha kvar detta fram till slutet av januari för sedan blir det mörkt och dyster tycker jag!


Kyligt!

2010-01-04 @ 10:40:00
I flera dagar så har det varit under -15grader och ner mot -25 grader!

Huuuaaaa, så kallt det har varit!

Tillsaken hör den att även Mallow och Alice fryser och vill inte alls vara ute överhuvudtaget!!!
Arne däremot gillar gärna att springa i snön, medan tjejerna sitter och fryser och lyfter tass!!

Jag försöker att få igång tjejerna, men icke sa nicke, dom håller ihop och vill inte röra på sig, bara in till värmen.
Så nu i dagarna så blir det snabbrundor eftersom tjejerna inte vill vara ute, bara en snabbkiss och in igen.

Man skulle kunna tro att det bara är småhundar som är fryssna av sig, men Mallow kommer från Australien och hon är en soldyrkare trots att hon är en Engelsk Springer spaniel *ler*

Alice går gärna på två ben när det är som värst och då byter hon ben ofta så inte benen kyls av för snabbt.

Arne däremot ångar på som en lokomotiv, springer och leker i snön, tar egna snöbollar och kastar upp i luften, leker och leker, sedan ser han fåglar och då stöter han upp några sådana så fåglarna flyr illa kvickt!

Tänk så olika  hundar kan vara!!

Framtiden

2010-01-01 @ 22:26:12
 Vad skall detta år ge för något??!!!

Blir det någon hundutställning, kanske framöver?!
Hur blir det med jobb?!

Ekonomin??!

Jag hoppas på ett bättre liv och jag ser med tillförsikt till vad som kan hända och vad som kommer hända i vårat liv!!

Har slagit upp Tarot och Astrologi, vidskeplig som jag är så måste man få liten fingervisning om vad som kanske komma skall *ler stort*
Vill ju veta hur mitt tilltänkta liv kanske skall se ut för detta år, så då måste man se lite i spådomen *ler*

Önskar att jag blev flitigare med mitt bloggande, men jag kommer lägga större fokus på mina kära vänner och min kära familj, SAMT min hälsa för jag vill inte förlora mer än vad jag gjorde förra året 2009!!!

Kanske en personlig utveckling eller inre resa för att lära sig förstå vad som händer i ens kropp, när allt är kaos!!
Vi får se vad livet ger, men EN sak är säker och det är att jag skall njuta varje skeund som om den var den sista, för nu måste livet bli bättre!!!


Summering 2009

2010-01-01 @ 22:19:39
Summering av året 2009...............................................

*Sålde mina älskade hundar- har 2 springrar kvar
*förlorade drygt 70'000 kr netto under året för att jag bytte jobb
*köpte in en phaléne- Alice- som hade avelstopp efter några månader i vår ägo då hennes pappa fick PRA
* fick min diagnos Fibromyalgi 2008, men blev mera aktuellt under 2009
* Smärtutredning- Rehabilitering ELS-A
*Inse att man är dåligare i sin kropp än vad man trodde
* Blev tvungen att lämna vår underbara ras Engelsk Springer Spaniel för uppfödning
* Blev tvungen att dra ner på tempot och dra ner på hundutställningar p.g.a min fibromyalgi
* Börjar utredning för mitt hjärta om det är eventuellt något fel, slutet av året
* Bytt jobb igen, nu data arbete för en tid så får vi se senare

* Förlorat min bästa vän!!

Det roliga under detta året 2009 är.............................
* Träffat massor av människor som är supertrevliga inom andra raser också
*Träffat Facebooks vänner live, supertrevligt!!!
* Börjat att pyssla på nytt igen med Crafting

Kanske återuppta mitt målande, vem vet!!!

RSS 2.0