Lång tid

2010-07-05 @ 08:00:30
Det är en hel månad sedan jag skrev sist nära tror jag!!

Först av allt vill jag skriva och MENA Förlåt till mina kära bloggvänner ;) <3

Är det någon som vet vad man kan finna ikoner och smilies för att tala om hur man känner sig när man inte orkar skriva långa blogginlägg?

Ni får förlåta mig, men jag är så vansinnigt trött att när jag sätter mig vid datorn så somnar jag nästan på stört och vet inte vad jag skriver och har inget kom ihåg så det blir inte mkt till sammanhängande meningar.

 Jag blir så j--la trött på att vara en zombie och inte kunna göra något utan att man somnar eller måste sova för att klara av dagen.

Det känns som jag har bojor till händer och fötter och sjunker o sjunker fast jag så förtvivlat försöker hålla mig uppe på ytan!
Jag håller på att somna nu med fast jag ännu inte har gjort något av dagen:( Det är hopplöst att vara fången av fibromyalgin, med än värre med tröttheten också som förlamar mig både till smärta och kroppens rörlighet samt tinnitusen och nu även ischias! Suck!!! Det tar aldrig slut!!
Det tar ju det sista jag har av min energi, så nu blir jag ännu tröttare!!!!
Jag vet inte hur jag skall bära mig åt för att bli piggare och får mindre ont, samt bli av med den förlamande känslan av trötthet.
Jag vet att jag borde skriva blogginlägg varje dag, men som nu så somnar jag ofta framför datorn så jag kan helt enkelt inte!!! Ber om ursäkt för detta!!

Annars här hemma så händer det inget speciellt, Mallow löper till Arnes glädje :) Stackars Arne!!
Tur att Mallow bara höglöper och är villig på endst en dag :D

Annars tar vi det lugnt hundarna och jag samt min yngsta dottern!!

Sköt om Er och Fånga dagen!!

'kramar från mig Tina till Er alla och hoppas det blir bättre så jag snart återkommer tillbaka till bloggen!!!

RSS 2.0