Förr o Nu

2010-08-02 @ 07:29:01
Det är 3 veckor sedan jag skrev här sist! Tiden går kan man säga ;))

Blogg skall ju vara inlägg ofta och kanske inte så långa, men jag har inte hunnit med här ;)

Rensat i mitt liv och i garderober! Har ju som oftast sparat gamla saker som är "bra att ha" men som nu har åkt i soporna. Det blev många sopsäckar kan jag säga efter 20år!

Jag ångrar inget jag har gjort i mitt liv, men släpper detta bakom mig och går vidare! Det är svårt att släppa vissa saker och man hänger sig gärna kvar för man älskar så mkt i sitt tidigare liv det man har gjort att jag är rädd för att tappa greppet och kontrollen och låte det okända i det nya livet få ta plats!

Då är det väldigt bra med att börja städa bort det gamla och ta in det nya, så kanske det är betydligt enklare att gå vidare från detta;)

Våra 3 hundar finns naturligtvis kvar i våra liv och hund kommer alltid finnas i mitt liv, jag ÄLSKAR hundar och har så gjort sedan jag kunde prata och sitta i sittvagn (sa min mamma).

Här hemma så har tempot sjunkit enormt och vi njuter av dagen, det som inte hinns med idag tar man en annan dag, varför stressa!! Men jag slöar inte heller kan jag säga!

Vi njuter av vårt liv här hemma med våra hundar och nöjer oss så idags läget och jag kommer att fortsätta blogga med mitt hjärta och inget tvång att få ner ord på bloggen utan när jag vill få något nerprintat så skriver jag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0