Lugnt!

2010-02-07 @ 10:12:32
Mycket snö, men så härligt!!!

Eftersom vi är igång med den nya datorn och jag har inte hunnit föra över det som finns på min externa hårddisk så kan jag inte lägga upp några bilder i bloggen ännu!

Men här är det lugnt och jag måste ta det lugnt nu!!! Jag går så lätt i "spinn" att jag gärna hakar på i mitt gamla tempo så därför är jag ganska dålig på att svara i blogginlägg samt på Sms och mail!

Jag måste hitta mitt lugna tempo nu och få in det som en rutin som baraskall sitta i ryggmärgen, så alla Ni som är vana vid att jag svarar fort på mail, Sms och blogginlägg får ha överseende med detta. Detta kommer att ta tid att ta det lugnt!

Med hundarna är det bra, dom njuter i snön och hoppar och studsar, ja förutom Mallow som önskar sol och värme!!! Men Arne och Alice gillar snön och leker för fullt!!

Idag skall dottern börja med dans som är en blanding av sång och dans- musikal! Jätteroligt tycker jag för hennes skull!

Mitt jobb skall också få en struktur så småningom, vi skall finna en arbetstid som skall passa min kropp så jag skall hålla längre framåt i tiden utan att få mera ont i kroppen, vilket kommer i sig att ta tid innan man får till det rätt så att allt känns bra.

Annars är jag nöjd med jobbet, det är stimulerande arbete och jag gillar det fullt ut!!!

På fredag skall jag cykla igen på testcykel och med radioaktivt medel i ådrorna som skall kolla mitt hjärta, så får vi se hur det blir med detta!!

Så vi hörs framöver!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0