Tid?!

2010-02-19 @ 14:36:09
Här på denna blogg borde jag skriva något oftare om våra hundar och vad vi gör i vår vardag, men eftersom tiden är knapp när jag sitter vid datorn vilket inte är så ofta, så blir det mera att skriva om min sjukdom Fibromyalgi och om hur det går i den processen om mitt nya jobb, min nya livsstil m.m
 i min andra blogg.

Jag har fått fina bilder av Carina som använde Arne på sin snygga tik!!! Tack Carina för bilden och bilderna som du har skickat mig tikvalpen!

Ännu så har jag inte installerat mitt inköpta program Paint Shop Pro till den nya datorn,
samt att jag har fullt upp med två födelsedagar- sonen fyller jämt samt sambon fyller jämt.
Även om det blir sonens födelsedag som vi firar här hemma och sambons firar vi i familjen bara och då går vi ut och äter så spartanskt och det vi känner för.

Det händer så mycket i min vardag med mitt tänkande kring min smärta som jag lever fullständigt med jämnt så måste jag hantera detta på ett bra sätt som möjligt!
Då går tiden mera åt till att ta det lugnt, skriva någon rad någonstans och sedan ta det lugnt med familjen och hundarna!

Hundarna mår bra som vanligt och trivs, leker till fullo och älskar snön!!! Mallow rullar sig i snön, Alice lika så och även Arne i bland. Arne gillar att race omkring, Alice gillar att dyka ner i snön, tennisbollar samt att hänga i Springer spanielns öron som ett örhänge!

Annars är Mallow en princessa på ärten som softar gärna och ligger i soffan, tycker mycket om sol och värme och hatar kyla samt oväder.
Arne gillar som oftast att springa omkring, riktigt race och lukta i spår, han älskar skogen också där han trivs som bäst!! När Arne blir glad så vill han gärna bära på något för att visa sin lycka till den personen och då kan det bli vad som helst, så säker är man aldrig på vad han tar, men så är det med en Engelsk Springer Spaniel!! Underbara!!!!

Alice har ju som bekant vuxit allt mer och mer i sitt självförtroende och kunnat koppla av mera i vår närhet. Hon och katterna leker gärna med varandra men Alice aktar sig för Grynet som kan komma med en klo.
Alice är busig i snön och älskar när något är på gång, samtidigt så finner hon sig tillrätta inomhus.

När vi har varit ute så lägger sig alltid Alice framför braskaminen för att värma sig, hon är så himla klok!!
Vi tränar Alice ofta på inkallning, sittandet samt att stå stilla och lämna av sin favoritleksak tennisbollen till oss. Vi bygger på nya saker hela tiden för att hon skall lära sig något nytt och växa i sitt förtroende!

När vi går i skogen så drar Arne och Mallow iväg och Alice hänger ofta på och henne är det full fart på så inte märker man att hon är en liten hund.


Jag håller på för fullt med att prova vilken tid på jobbet skulle passa min kropp också och om det skall vara varje dag jag skall jobba elelr om jag skall vara ledig någon dag emellan och därefter jobba flera timmar per dag. Det är oklart hur det blir med detta så vi provar och ser utifrån detta!

När allt blir klart så är det nog lättare att fokusera på annat utöver min kropp som jag måste lär om.

Just nu är jag så trött jämnt och sover oftast middag mitt på dagen som ett litet barn samt lägger mig tidigt på kvällen ca 20-21 eftersm jag inte orkar mera då jag går upp kl.5 varje morgon nästan!

Så Ni får ha tålamod och ha överseende med att bilder inte kommer upp elelr att bloggen inte uppdateras så ofta!


Kommentarer
Postat av: IB

Jag förstår att det är jobbigt just nu med fibron , jobb mm.Inte blir det väl bättre av denna hemska kyla..Undrar hur Tinas tik mår efter kejsarsnitt och hur många valpar det blev..hon skriver väl snart hoppas jag.. 14 grader nu och det blåser enormt..fy för den lede..höres / IB

2010-02-20 @ 11:29:47
Postat av: Ulla-Britta

Livet är jobbigt för många och vissa har det värre! Hoppas du ska få till en bra arbetstid och arbetsplats - där du trivs och kan må bra. Det är en lång väg du har framför dig, det går inte på några veckor. Hoppas du får bra hjälp och att de hemma förstår dig. Man får som kvinna lätt dåligt samvete för allt man borde göra och som man inte orkar...sådant man alltid gjort förut men som inte får plats i livet med smärta. Det tar mycket på orken att ha ständig värk. Det är nog svårt för dem som inte är drabbade att förstå oss som ständigt måste äta tabletter för att orka. Av dessa blir man i sin tur tröttare av...och ja, det rullar bara på!Det är tur vi har våra vovvar som får oss att gå ut i friska luften, annars kunde man nog lätt fastna inne i soffan jämt. Jag orkar så lite och våra lång tel.samtal blir aldrig av men kanske när våren kommer...då kanske det blir bättre med energi.Lycka till med att hitta ett bra nytt liv!

Stor KRAM!!

2010-03-01 @ 21:50:11
URL: http://rindi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0