Söndagen den 10 aug och vi åker hem

2008-08-19 @ 08:31:58
På morgonen tog vi det ändå lugnt med att fixa hundarna och oss själva, sedan bar det av hemåt och som vanligt så hade vi tur..............När vi åkte bil så regnade det och när vi klev ur bilen var det uppehåll!

 Vi såg väldigt mycket under vår bilresa både när vi åkte hem, men också när vi var på semestern runt Västkusten. Det fanns mycket mer rådjur tyckte jag som visade sig och fåglar förståss, men det är ju så vanligt med dessa stora fåglar vid havet.

På hemresan så vi också flera rådjur, men också Herr och Fru Älg vid vägkanten!!!!
 Regnet öste ner på bilrutan och då kändes det skönt att sitta inne i bilen. Det kändes också konstigt att se Norska skyltar med svenska skyltar och att vi var så nära den norska gränsen hela tiden. Här var det Halden skylten mot vänster- 4 mil ca och mot det andra hållet var det mot Hällevadsholm där jag en gång i tiden hämtade hem vår Diana- Gordonsettern.
Minnena blommar upp på nytt igen och man vet att tiden har faktiskt har gått framåt även om man själv inte tror det *skratt*
 Sista stoppet och rastningen blev strax utanför Örebro och då hade vi även stannat och ätit vår kvällsmat också. Här rastade vi hundarna och sträckte på benen för en sista gång!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0