Arior i huset *ler*

2008-12-04 @ 08:57:42
Igår kväll och inatt så har den yngre pojkslyngeln svårt med att behärska sig och sina stämband.
Den äldre herren Knatte är däremot mycket lugnare, även om han också kan stämma in i arian!

Arne har mera passionerad känslor *skratt* och har väldigt svårt att behärska sig, men har är ju trots allt en ung pojke.

Igår kväll, inatt och nu på morgonen så har det varit svårt för grabbarna att vara tysta. Får dom chansen så tar dom till stämman och stämmer in i operans sång tror jag.

Någon matvägran är det aldrig frågan om, utan alla äter sina mat.

Det blir ju mera slussande nu när Greta löper för att hålla tjejerna och killarna frånskilda. Här tar man inga risker!!!
 Men vi måste ju ha alla hundarna under samma hustak, även om som ligger långt ifrån varandra. Här har vi inget hundhus eller lämnar bort någon hund, för våra hundar blir så ledsna så om dom skulle få vara någon annanstans än hos oss.


Efter Gretas löp skall hon få flytta till ett par valpköpare som har en äldre springer herre och ingen av oss vill ju att  vi skall ta dö på stackars äldre herren för att en höglöpande tik kommer dit. Han kan ju blir så väldigt förtjust han med som våra herrar här hemma och man vet ju inte om hans hjärta klarar sådant, så för att vara på den säkra sidan så väntar vi tills Greta har löpt helt klart, sedan flyttar hon.


Lucy väntar fortfarande på det perfekta hemmet, som kan ge henne den kärlek så väl hon behöver. En underbar hund som jag gillar över allt annat.
Hade det inte varit för min kropp och dess otyg så skulle vi aldrig sälja henne.
Lucy är så himla okomplicerad och genom go hund!!!

Det känns som att sälja ens barn, fruktansvärt jobbigt!!! Det gäller bara att finna det rätta hemmet med den goda kontakten till den som tar henne.


Det är en stor sorg man måste gå igenom med allt detta!!!
Ännu vill jag inte kännas vid detta, utan hoppas på att en dag kunna ha springern som jag haft tidigare, fast i mindre antal.


Vi hörs kanske senare idag eller imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0