Nu snart är julen här *ler*

2008-12-23 @ 08:44:03
Julen närmare sig med stormsteg och jag bara älskar att få umgås med sina nära och kära och att få göra stunden riktigt mysig med mycket glädje *ler*

Vi har fått Julkort av våra valpköpare och även dom som har förlorat sin hund i ålderdom har även dom skickat oss Julkort, andra har även skickat oss Julgrupp. Oavsett, så är vi Tacksamma att ha Er som valpköpare och Tusen Tack för korten och Julgrupp!!!!!!

Har även fått lite rapport om hur hundarna mår .......................................

Pelle som inte iv har fött upp, men som Whiskey är pappa till berättar så här .......................
Ingrid skriver: Pelle är en underbar vovve. Han är snäll, intelligent (ganska lydig) och oerhört tillgiven sin matte. Han är lite busig och lekfull emellanåt.

Vi Tackar Pelle och hans ägare Ingrid för rapporten.

Sedan kom det även rapport från Izze och deras ägare/familj.......................

Izze (fd. Linus, omplacerad hund vid 5års ålder) Han är en toppen hund. Alla tycker att han är så fin. Han är snäll, barnkär och hundvänlig och Snygg. Kramar från Oss, skriver dom.

Vi Tackar så väldigt mycket för även denna rapport.

Sedan ringde Lucy's nya ägare och rapporterade att Lucy och Whiskey går så väldigt bra ihop och allt bara fungerar. Det bästa är ju att Birgit har fått en egen hund nu *ler*
Whiskey var ju husses hund och Musse var ju Birgit's hund, dessvärre så blev ju Musse sjuk så man var tvungen att ta bort honom till alla vår stora sorg. Sedan dess har Birgit saknat en egen hund som har tytt sig till henne bara.

Lucy får idag gå i skogen flera gånger om dagen och Birgit gömmer sig för att få Lucy att lyssna till och vara mera hörsam. Så fort Birgits steg slutar så vänder Lucy direkt och letar reda på Birgit på en gång.

Även om husse Ove är ute med Whiskey, så betyder ingen så mycket som Birgit för Lucy, vilket gör ju banden mellan Birgit och Lucy starkare.
Birgit berättade också att sonen som är 30+ var hemma för en kort stund ville gosa med Lucy, men då flyttade Lucy sig närmare Birgit istället. Lucy älskar Birgit och Birgit älskar Lucy, Vilken Kärlek!!!!

Det klart att Birgit älskar båda hundarna,precis som Ove gör, men hundarna har valt sin speciella matte och husse och båda har fått en varsin hund *ler*

Så nu har Lucy fått ett underbart hem där hon skall stanna för evigt och alla är så nöjda och glada!!!
Även om det förra hemmet var precis lika bra, men tyvärr så gick det inte för allergin satte käppar i hjulet.

Visst är det underbart när hundarna stormtrivs och även dess ägare!!!

Vi är så glada av att ha Er ALLA valpköpare och att Ni är så himla duktiga med Era hundar!!

Vi vill önska Er ETT GOTT NYTT ÅR!!!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Önskar Er en God Jul från ett fryskallt Gotland. 0,3 grader, det du!!

/P

2008-12-24 @ 14:18:45
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0