Flygplatsen och dess äventyr

2008-07-09 @ 14:37:55
På Torsdagen i förra veckan så var Tomas ledig och jag hade ju varit ledig hela veckan vilket var väldigt skönt *ler*

På senkvällen så kom "Damerna" från England till oss och Jo ville bo på hotell för att inte tränga sig på fast vi erbjöd henne en plats i vårat hem.

Medan vi väntade på Arlanda Flyplats så träffade vi först Annika.Ulltveit-Moe som väntade också på en flygresenär, fast hon väntade på någon från Italien.
Jag pratade med henne lite kort och bad henne hälsa hem till Harald när dom nu sågs eftersom Harald hade fullt upp med symposiumet.

Vi var ju en timme tidigare än när planet skulle landa så vi tog en fika och satte oss utomhus i det vackra vädret.
När tiden började närma sig för att flygplanet skulle landa så gick vi in och tittade på ankomsttavlan *ler* som så många andra gör.
Såg att flyget var något försenat så vi satte oss på en bänk och då kom Harald gående för att möta upp sina "gäster" som också visade sig kom med samma flygplan. Vi språkade en stund och till slut kom det hundar och folk ut från där vi stod och tittade som fån efter den som skulle komma. Nu visade sig att Haralds gäster kom först så dom åkte iväg.

Sen kom våra goda vänner från England *ler*

Väl när vi hade träffats och pratat en liten stund visade sig att varför dom var nästa sist ut var att Valerie hade blivit av med ena hjulet på bagaget och måste prata med Arlanda folket för att höra sig om reklamation, vilket hon kunde göra påväg hem igen på måndagen.

Väl på parkeringen så visade sig att Jo hade tagit fel bagage, så vi gick tillbaka för att få hjälp om att få rätt väska och den stackarn som hade blivit utan fick tillbaka sin egna *ler* Mycket kan hända på en flygplats!

Sedan bar det av hemåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0