Eric 13år- en personlig rolig hund

2008-11-08 @ 10:52:49
Igår var Eric här från E-kullen!!! Han är 13år nu, gammal stofil och är döv och bakkärran är det sämre med men han är still going strong. När Ann och jag pratade så låg han på golvet först tyst, men efter vi hade pratat en stund så så började han att pipa och komma till oss, han blev uttråkad *skratt*

Vi klappade om honom och visade vår uppmärksamhet till honom, för prata med honom gick inte alls eftersom han inte hörde, men kroppsspåket gick alldeles utmärkt!

Till slut så låg han på golvet och skällde till lite nu och då, gav ett skall här och ett skal där, jag frågade Ann och hon sa att han gör så när han är uttråkad och vill att det skall hända något.
Eftersom vi inget gjorde så såg han till att göra något istället, han tog en tom foderpåse från Hill's och började med att först böka in i påsen och sedan bar han påsen som apportering för att visa oss att han faktiskt var hungrig.

Så som med barn är det även med äldre hundar, när dom rycker i ens kläder och har ledsnat på tillvaron då är det bara att åka hem, så Ann fick åka hem för att ge Eric sin kvällsmat *ler stort*

Eric är så himla personlig och rolig hund, så cool lugn när man ser på men påminner lite om Emil genom åren i Lönneberga, lite hyss nu och då har han hittat på genom åren.

Nä nu blir det telefonsamtal och dammsugning!

Hoppas kunna ta lite bilder som jag kan lägga ut imorgon eller framöver.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Åh, 13 år! Jag hoppas verkligen att vår Puma kan få åldras så. Vår Marwin hann ju bara bli lite över 10 men hade säkert kunnat bli mycket gammal om inte han skadat sig. Ha det gott!

/P

2008-11-09 @ 21:30:50
URL: http://pernillaochpuma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0