Uställningen på söndagen

2008-09-24 @ 16:34:26
Först blev det den berömda FRUKOSTPÅSEN som lördagen och som vanligt så stod vi oss på denna frukost hela dagen.
Denna dagen så fick inte Arne något Hp eller CK, domaren tyckte att alla hanar var av sämre klass än tikarna.

Vår Mallow gick det lite bättre för, hon fick ett rött band vilket betyder första pris och får gå in igen och tävla om placering, men hon placerade sig inte.

Men vad gjorde detta, vi var nöjda ändå och glada över vår semester som vi hade fått njuta av i fulla drag, med vänner!!!

Det var jättekul att träffa Pernilla och Puma, Birgitta och Isac och även osm andra valpköparna från kennel Rindi, men vi fick även träffa Ricco och Kita som kommer från oss och detta var jättekul!!!!

Vi har haft så underbart roligt och Ulla-Britta och Rolf var även på hundutställningen ävendenna dagen på söndagen!!
Men på slutet av dagen så var Ulla-Britta trött, mer än trött. Hon hade varit så himla duktig och så även Rolf som följde med och tittade på oss som sprang i ringen.

Det ända jag saknade var att vi inte kramades tillräckligt Ulla-Britta och jag *ler*
Man har inte tid, vi pratar och pratar *skratt*
Vi har känt varandra i dryga 10år nu tro jag det är, iaf sedan Nova och Selma var små.

Det som är bäst med Ulla-Britta förutom att hon är en uppfödarkollega, det är också så att vi kan ge och ta av varandra!!!
Jag kan komma med förslag om hanar eller idéer på något och ibland nappade hon och ibland tyckte hon inte om det. Så var det med mig också..... hon kunde komma med beröm och kritik om mina hundar eller mina idéer!!!

Ibland kunde hon säga att " Den idéen passar dig men inte mig" Vi hade och har en dialog fortfarande fast idag är det mestadels bara på sms och väldigt sällan på telefon.

Innan Ulla-Brittas sjukdom bröt ut så pratade hon och jag i telefon ett antal timmar/ vecka och gissa om våra karlar blev glada när telefonräkningen kom *skratt*

Nä ,någon som Ulla-Britta går det inte att finna och jag är så tacksam för att vi kan ha den dialogen även om vi inte gillar varandras idéer, men vi respekterar och stöttar varandra. Det är det nog inte så många uppföarkollegor som gör till varandra!
Tack Ulla-Britta för alla dessa år och jag hoppas innerligt att det blir några år till eller 1år till vi kan prata om hundar, blommor, stamtavlor, ja du vet!!!

När utställningen var över för vår del, så åkte vi först till en korvkiosk för att ta en korv och sedan handlade vi tidning och åkte ut på klipporna en sista gång för att njuta av blåsten, havet och lugnet, dessutom rastade vi hundarna ordentligt så vi kunde med gott samvete åka i båten hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0