Ny medlem;)

2009-05-24 @ 21:17:19
Vi vill säga Välkommen till Alice även här på bloggen ;)

Vår lilla Alice är av rasen Phalene.

Vi var idag och socialtränade Alice på hundutställningen i Österbybruk, vi ställde inga springer spaniel igår och idag var vi där bara och tittade. Tanken var tänkt att köpa hundschampo, men dom hade inte denna gången heller med sig den produkt jag ville ha :( Ändå lovade dom att ta med till denna utställning när jag pratade med dom i Kista utställningen i april.

Så här trevligt hade vi det:D

Det är en sådan vacker utställning här på Österbybruk, men vad man hade glömt från förra året var alla dessa himmelska myggen :( Ojj, vad biten man har blivit.

 Vårt tält och hela packningen även om vi inte skulle ställa ut:) Vi var ju här för att titta, prata med vänner och socialisera oss och hundarna:)
   
 Gissa om några var trötta när dagen kom till ända:) Men ack så nyttigt för oss också:)
Fick lära mig lite mera om Alice är i förhållande till andra Phalener och pratade med folk som hade sådana hundar!
Alice är väl en större dam enligt några, men bra päls struktur och bra vinklar, men lite av den större typen och grovleken, så vi får väl se hur det blir med det. Alice är ju bara 5 månader drygt ännu och har mycket att lära sig :)

Först och främst är Alice *min* -----Lyckobringare--------- som skall vara min gosehund och visst hon har redan spridit så mycket glädje till mig!!!!

Skriver mer imorgon och lite mer bilder då, även från Kristi himmelfärds dagen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0