Gamla/ Nytt

2010-08-11 @ 07:04:18
 I flera dagar så har jag under dom senaste veckorna städat bort mitt gamla jag eller rättare sagt det som får mig att tråna och längta tillbaka till att få tillbaka mitt gamla liv och köra på som tidigare!

Det är bara dumt att låa något få en att ge saknaden mera plats här i livet än att glädjas åt det som finns här o nu istället!!!

Eftersom jag vet att min kropp ALDRIG kommer orka ha en springerkull mera och jag kommer alltså inte längre föda upp mera springer ( visst skulle jag kunna föda upp en valpkull, men MAN SKALL ta hand om om valpköparna också, vilket jag inte klarar med trimning, hjälp o råd).

Jag har haft så mkt böcker om springer, samlat på gamla egna anteckningar, handritade stamtavlor då man inte hade HUNDDATA från SKK, så gjorde man egna stamtavlor och gjorde egna anteckningar!!! Åååååjjjj, vad mkt information jag har haft i pappersväg och i min förra databank/ hjärnan och VISST ÄLSKAR jag fortfarande rasen Engelsk Springer Spaniel och den ligger mig varmaste om hjärtat, men nu har böckerna och den egna handritade stamtavlorna åkt i soporna med sorg!!

Så mkt annat jag har kastat också och städat i skåp och lådor precis som jag förbereder mig för att bli sämre i kroppen, men jag försöker hela tiden att göra mig till det bättre med kroppen för att orka så mkt jag vill i mitt nya liv.

Mitt nya liv består just nu med annat innehåll i skåp och lådor, renare i bokhyllan, tommar rader gapar efter nya böcker och annat att samla på. Fokusen hos mig numera läggs på dom 3 hundarna vi har och på vår tomt- trädgården, sedan gäller det bara att försöka hålla kroppen i bättre schack med mindre ont i kroppen och mera rörlig!!

Den energi jag har vill jag ge till dom jag älskar innerst, dvs familjen och dom närmsta i släkt o vänner, även om valpköparna ligger mig så varmt om hjärtat och jag inte glömmer dom.

Jag har bara en viss energinivå och den skall räcka till så mkt och då gäller det att lägga energin på dom rätta sakerna för sedan tar energin slut!

Jag njuter av min trädgård och mitt växthus, jag gläds åt växandet och ser hur fint det blir!!

Vad mera nytt som skall komma in i mitt liv vet jag inte för stunden, men det lär nog komma mera genom åren! Jag har ju nu som sagt kastat bort 20 gamla år bakom mig och låter 20 nya år komma till mig, även om jag INTE ångrar en stund av det jag har gjort!!! Jag är glad att jag har gjort allt det jag har varit med om vad gäller hundarna och mina jobb, jag har verkligen älskat detta högt och innerligt och kan tänka tillbaka på minnena med glädje! Jag känner mig stolt över detta!

Men nu går jag in på okända marker och fyller mitt liv med andra saker <3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0