Vi måste ;)

2010-08-09 @ 23:54:59
Vi måste komma i form jag o hunden Arne!!

Vi försöker att hålla formen genom våra promenader och vi trivs väldigt bra med varandra!

Matilda (dottern) kör agility med både Arne (Eng Springer spaniel) och Alice (phaléne).
Arne har lite svårt för att förstå detta med olika hinderprövningar och speciella grejor som hon tränar dom för, men Alice bara älskar detta och har blivit väldigt duktig på olika saker och bara avgudar Matilda när hon skall träna med Alice.

Mallow är den livsnjutaren som ofta och gärna skulle vilja bli soffprovare eller Biabäddsprovare, för hon älskar att njuta i soffan, fåtöljen, Biabädden eller på gräsmattan i direkt solljus!! Hon vill gärna vara med där mat vankas också ;))
Detta med promenader och träning elelr sådant är bara nödvändigt ont tycker hon!

3 hundar, två av samma ras och en mindre hund och alla är dom 3 personligheter med egna som hyss som man ler åt och glimten i ögat har dom alla 3 våra älskade hundar :))


Arne är den som älskar sockerärtor, brytbönor, sallad, gurka! Det är nästan så att han piper och tigger för han vill så gärna ha!

Mallow gillar mat oc gurka, men idag lyckades jag med att "lura" henne att ta sallad eftersom Arne satt brevid *fniss* Alice gillar det mesta men har lite svårt att tugga stora bitar så det blir mindre bitar för henne! Det är ju nyttigt med grönsaker och det är ju bra att vi odlar själva och att vi kan äta tillsammans av samma produkt ;D

Idag blev det 19mm regn under dagen så hundarna gillade inte regnet specieltl mkt utan stannde hellre inne än att vara ute! Tur att det blev lite bättre väder på kvällskvisten så man kunde komma ut och röra sig lite, men det är tropiskt värme ute tycker jag, kladdigt varmt med dis i luften.

Nä nu blir det sängen för imorgon skall vi upp igen med tuppen :))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Vad har Du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0